Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Samsung'un bu model telefonlarını kullananlara kötü haber! Samsung az önce duyurdu

Samsung çıkardığı son cihaz ile yeni güncellemeyi de duyurdu. Güncelleme sonrası hangi cihazların bu güncellemeyi alamayacağı merak konusu oldu.

Yayın Tarihi: 11.05.2024 20:52
Güncelleme Tarihi: 11.05.2024 20:52

Samsung'un bu model telefonlarını kullananlara kötü haber! Samsung az önce duyurdu

Samsung One UI 6.1 yeni güncellemesi ile kullanıcılardan pek çok şikayet aldı. Genel olarak telefonun kullanım hataları vermesi Samsung tarafından güncellemenin durması ile sonuçlandı. Güncelleme hataları genel olarak düzeltildikten sonra pek çok modele tekrar bir güncelleme yapılabilir.

Güncelleme Yapacaklar Dikkat!

Samsung yaptığı son güncellemelerde sürekli olarak sorun yaşadı. Özellikle telefonda yaşanan teknik aksaklıklar veri kaybı gibi üzücü durumların önüne geçemedi. Ancak yaptığı son açıklama ile güncelleme hatalarının kontrol edilip kullanıcılara her alanda hızlı destek verdiklerini açıkladı.

Samsung'un bu model telefonlarını kullananlara kötü haber! Samsung az önce duyurdu

Bu durum özellikle Samsung kullanıcılarını ilgilendirirken sahip olduğunuz telefon modeline göre güncelleme sorununu ortadan kaldırmanız da mümkün.

Samsung Kullananlar Verileri Saklayın!

Yaptığı güncelleme hataları ile pek çok kullanıcının verileri maalesef kurtarılamadı. Bu durumda özellikle telefon sahiplerine veri yedekleme konusunu bir kez daha gündeme getirdi. Eğer Samsung telefon yada tablete sahip iseniz belli zaman dilimlerinde mutlaka veri yedekleme yapınız. Aksi durumda verileriniz kolayca silinip sizleri üzecektir.

Yedekleme işlemi için dilerseniz Google driwe dilerseniz de Samsung Cloud bölümlerini belirli şekilde ayarlayıp sürekli olarak veri depolama yaptırabilirsiniz. Durum böyle iken Samsung sahipleri için güncelleme sorunu sonrası çok fazla yenilik geleceği de belirti