Bist 100
10.710,56 0%
DOLAR
32,21 0,02%
EURO
35,04 0,07%
ALTIN
2.519,53 1,26%

ING Bank’tan akaryakıtta indirimin daniskası! 21 Mayıs’ta cebinize nefes aldıracak

Akaryakıt fiyatlarındaki bu artış karşısında vatandaş bankaların sunduğu kampanyalar ile yakından ilgilenirken, bu kampanyalar bedava akaryakıt alımını arttırıyor

Yayın Tarihi: 09.05.2024 13:52
Güncelleme Tarihi: 09.05.2024 13:52

ING Bank’tan akaryakıtta indirimin daniskası! 21 Mayıs’ta cebinize nefes aldıracak

Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam ediyor.  Brent petrol fiyatlarındaki artış, döviz kurunun değişkenliği ve küresel olaylar sebebiyle sürekli değişim sergiyen akaryakıt fiyatları geçtiğimiz seneden bu yana kat be kat artışına devam ederken, şu sıralar durağan seyreden petrol fiyatları yaz mevsimi ile tekrardan artışa geçeceği yorumları yapılıyor. Brent petrol fiyatlarındaki artış ile paralel değişkenlik gösteren akaryakıt fiyatlarına da zammın yolda olduğu tahmin ediliyor. 

Akaryakıt fiyatlarındaki bu artış karşısında vatandaş bankaların sunduğu kampanyalar ile yakından ilgilenirken, bu kampanyalar bedava akaryakıt alımını arttırıyor.  Türkiye’deki sürücüler için akaryakıt fiyatları için endişe kaynağı olan artış, bankaların sunduğu kampanyaların önemini artırmaya devam ediyor. ING Bank'ta akaryakıt indirim kampanyalarına ayak sağlayacak bir indirimini duyurdu. Akaryakıt istasyonu ile ortaklaşa başlattıkları kampanya ile akaryakıt harcamalarında müşterilerine destek oluyor. Bu kampanya, belirli şartlar altında önemli bir indirim fırsatı sunuyor.

tll

1 Nisan tarihinden bu yana  devam eden kampanya ile alakalı banka son uyarısını yapara 15 Mayıs 2024 tarihinin kampanyanın son günü olduğu belirtilmiş bulunuyor. Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında, farklı günlerde ve tek seferde yapılan, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcamaları için uygun olan kampanyada farklı günlerde yapılan alışverişlerin geçerli olduğu belirtilmiş bulunuyor. 

ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart dışındaki tüm kartların geçerli olduğu kampanyada kazanılacak olan tutarın en fazla 180 TL olduğunu belirten banka,  21 Mayıs 2024 tarihinde hak kazanılan iadenin hesaplara aktarılacağını belirtmiş bulunuyor. Harcama yapmadan önce kampanyaya dahil olma zorunluluğu mevcut iken bankanın mobil uygulaması ya da internet bankacığı aracılığı başvuru işlemleri tamamlanabiliyor. Öte yandan kısa mesaj yolu ile de  “POAS” yazılıp 2205 numarasına SMS gönderilmesi yeterli oluyor. 

Bu kampanya, akaryakıt giderlerini azaltmak isteyen sürücüler için önemli bir destek olacağı tahmin edliyor. Yükselen akaryakıt fiyatları karşısında müşterilerine indirimin daniskasını sunan banka onların bütçelerine katkıda bulunmayı hedefliyor