İnegöl Akhisar'da sanayiye 7 kilometrelik yeni imar yolu

Bursa Büyükşehir ekipleri İnegöl Akhisar Mahallesi 105 Ada'da sanayi bölgesine 7 km uzunluğunda ve 8 m genişliğinde yeni imar yolunda sathi kaplama başlattı.

Yayın Tarihi: 06.10.2026 09:43
Güncelleme Tarihi: 06.10.2026 09:43

İnegöl Akhisar'da sanayiye 7 kilometrelik yeni imar yolu

Bursa Büyükşehir, İnegöl'de yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeni imar yolları programı kapsamında İnegöl'e kazandırılan güzergahta sathi kaplama uygulamasına başladı. Çalışma, Ulaşım Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülüyor ve projenin saha organizasyonu Şahin Biba başkanlığındaki ulaşım seferberliği çerçevesinde planlandı.

çalışmanın kapsamı:

İnegöl'ün Akhisar Mahallesi'nde, fabrikaların yoğun olduğu 105 Ada bölgesinde yapılan yeni imar yolu çalışması toplam 7 kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde planlandı. Güzergâh, özellikle sanayi tesislerine erişimi kolaylaştırmak ve ağır taşıt trafiğinin düzenini sağlamak amacıyla düzenleniyor.

etap çalışması ve hedefler:

Bursa Büyükşehir ekipleri, nisan ayı itibarıyla 17 ilçede yol ağını güçlendirmek için harekete geçti; son 6 ayda toplam 380 kilometre'den fazla sathi kaplama yapıldı. İnegöl projesinde çalışmalar etaplar halinde ilerliyor ve ekipler güzergahın ulaşım altyapısını güçlendirmek, bölgedeki trafiği daha güvenli, düzenli ve konforlu hale getirmek için sahada yoğun bir tempoda çalışıyor. Ekim ayında da yenileme faaliyetleri aralıksız devam ediyor.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ İMAR YOLLARI KAPSAMINDA İNEGÖL’E KAZANDIRDIĞI 7 KİLOMETRELİK...

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ İMAR YOLLARI KAPSAMINDA İNEGÖL’E KAZANDIRDIĞI 7 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMASINA BAŞLADI.

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.