GKV Özel İlkokulu 1. Sınıf Öğrencilerinden 'En Güzel Anne Benim Annem' Etkinliği

GKV Özel İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, 2025-2026 eğitim yılı kapanışında anneler temalı gösteriler, şiirler, şarkılar ve ortak el baskısı etkinliğiyle duygu dolu anlar yaşattı.

Yayın Tarihi: 22.05.2026 11:09
Güncelleme Tarihi: 22.05.2026 11:13

GKV Özel İlkokulu 1. Sınıf Öğrencilerinden 'En Güzel Anne Benim Annem' Etkinliği

GKV Özel İlkokulu 1. Sınıf Öğrencilerinden 'En Güzel Anne Benim Annem' Etkinliği

Yıl sonu programı kapsamında anne temalı gösteriler yoğun ilgi gördü

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 1’inci sınıf öğrencileri, 2025-2026 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşırken düzenledikleri "En Güzel Anne Benim Annem" konulu etkinlikle velilerden yoğun ilgi aldı.

Etkinlikte öğrenciler, yıl boyunca edindikleri deneyimleri sahneye taşıdı. Öğrenciler anneleri için şiirler okudu, Türkçe ve İngilizce şarkılar seslendirdi ve renkli dans gösterileri ile izleyicilere duygulu anlar yaşattı.

Programda ayrıca öğrenciler ile anneler ortak olarak el baskı tekniği ile etkinlik gerçekleştirdi; bu etkinlik, hem duygusal bir bağ kurulmasına hem de somut hatıralar oluşmasına olanak sağladı. Etkinliğe ek olarak düzenlenen beden eğitimi parkuru öğrencilerin eğlenceli ve hareketli vakit geçirmesine zemin hazırladı.

Velilerin yoğun ilgisinin olduğu programda, öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu dikkat çekti. Etkinlik, okul içinde aile katılımını güçlendirme ve erken yıllarda deneyimsel öğrenmeyi pekiştirme amacına hizmet etti.

GKV’Lİ MİNİK YÜREKLERDEN ANLAMLI MESAJLAR

GKV’Lİ MİNİK YÜREKLERDEN ANLAMLI MESAJLAR

GKV’Lİ MİNİK YÜREKLERDEN ANLAMLI MESAJLAR

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.