Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Gaziantep'te 9 kişinin hayatını kaybettiği korkunç kaza anları saniye saniye kamerada!

Gaziantep'in İslahiye-Hatay kara yolunda meydana gelen feci kazada 9 kişi hayatını kaybetti. Beton mikseri ile minibüsün çarpışması sonucu yaşanan kazanın dakikalar öncesine ait görüntüler ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 07.05.2024 19:34
Güncelleme Tarihi: 07.05.2024 19:34

Gaziantep'te 9 kişinin hayatını kaybettiği korkunç kaza anları saniye saniye kamerada!

Gaziantep'in İslahiye-Hatay kara yolunda dün (6 Mayıs) meydana gelen feci kazada 9 kişi yaşamını kaybetti. Beton mikseri ile minibüsün çarpışması sonucu gerçekleşen kaza, bölgede büyük üzüntü yarattı. İşte, korkunç kaza anlarının ayrıntıları:

Kaza sonrası başlatılan soruşturma kapsamında, beton mikserinin sürücüsü Mehmet Göğüş tedavisinin ardından gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölenlerin yakınları büyük bir acı içindeyken, kazadan saniyeler öncesine ait görüntüler de ortaya çıktı. Görüntülerde, çimento yüklü aracın sol şeritte ilerleyerek bir otomobili solladığı anlar net bir şekilde görüldü.


 Gaziantep'te korkunç kaza 9 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı!

Kazada hayatını kaybeden 9 kişinin cenazeleri, İslahiye Devlet Hastanesi morgundan alınarak Yeşilyurt Mahalle Mezarlığı'na defnedildi. Törene, cenaze yakınlarının yanı sıra Gaziantep Valisi Kemal Çeber ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz gibi isimler de katıldı. Ölenler arasında bulunan öğrenciler için ise İslahiye Anadolu Lisesi ve İslahiye Farabi Mesleki Teknik Lisesi'nden öğretmen ve öğrencilerin de katılımıyla cenaze namazı kılındı.

Cenazelerin toprağa verilmesiyle birlikte, Yeşilyurt Mahalle mezarlığında 8 kişi sonsuzluğa uğurlanırken, Sude Çelik'in naaşı Esenler Mahallesi'nde defnedildi.