Gaziantep FK, Samsunspor maçı hazırlıklarını Burak Yılmaz yönetiminde sürdürdü
Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında 27 Eylül Cumartesi günü konuk edeceği Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Antrenman ayrıntıları
Kulüpten yapılan açıklamaya göre teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Seans, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı, ardından beşe iki pas uygulamaları ile devam etti ve antrenman taktik çalışmalarla tamamlandı.
Hazırlık takvimi
Kırmızı siyahlı ekip, yarın gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Kulübün verdiği bilgiye göre bugünkü çalışma maç planına yönelik hazırlığın önemli bir aşamasını oluşturdu.
Değerlendirme
Isınma ve koordinasyon çalışmaları oyuncuların fiziksel hazırlığını hedeflerken, beşe iki pas çalışmaları hızlı top dolaşımı ve yoğun baskı altında pas kalitesini geliştirmeye yöneliktir. Taktik bölüm ise takımın maç içi organizasyonunu ve rakibe karşı uygulanacak oyun planını pekiştirme amacını taşır. Bu yapı, maç öncesi son hazırlıkların oyun disiplinine ve takım uyumuna odaklandığını gösteriyor.
Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında konuk edeceği Samsunspor maçının hazırlıklarına devam etti. Maxim de antrenmana katıldı.