Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,23 0,05%
EURO
35,37 0,16%
ALTIN
2.506,18 0,72%

Galatasaray'ın talip olduğu ismi Fenerbahçe kaptı

Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmesi yaşanıyor! Sarı-lacivertli ekip, Süper Lig’deki rakibi Galatasaray’ın da gözdesi olan yıldız bir futbolcuyu kadrosuna katmak üzere. İşte bu büyük hamlenin tüm ayrıntıları...

Yayın Tarihi: 06.04.2024 14:33
Güncelleme Tarihi: 06.04.2024 15:32

Galatasaray'ın talip olduğu ismi Fenerbahçe kaptı

Trendyol Süper Lig’de heyecan dorukta! Fenerbahçe, Galatasaray’ın da gözdesi olan yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak üzere. Sarı-lacivertliler, transfer piyasasında büyük bir hamle yaparak, rakipleri Galatasaray’ın uzun süredir peşinde olduğu futbolcuyu yeni sezonda takımın bir parçası yapmak için kolları sıvadı.

FENERBAHÇE MAÇI

FENERBAHÇE PUANINI 82'YE ÇIKARDI!

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında, Yukatel Adana Demirspor’u ağırladı. Maçın ilk yarısında Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Alexander Djiku, 17. dakikada attığı golle takımını öne geçirdi. İkinci yarıda ise Edin Dzeko ve Dusan Tadic’in sırasıyla 51 ve 70. dakikalarda bulduğu gollerle Fenerbahçe, farkı açtı. 

Maçın sonlarına doğru 85. dakikada Serdar Dursun’un da katkısıyla Fenerbahçe, sahadan 4-2’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe, kendi evinde kazanarak puanını 82’ye çıkardı ve zirvedeki Galatasaray'ın 2 puan gerisinde şampiyonluk mücadelesini devam ettirdi.

SERDAR DURSUN

SÜPER LİG'DE GOL ŞAMPİYONU FENERBAHÇE OLDU!

Bu sezon hücum gücüyle dikkat çeken Sarı Kanaryalar, hem Trendyol Süper Lig’de hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde başarılarıyla gündemde yer etti. Transfer döneminde forvet hattında radikal değişiklikler yapan Fenerbahçe, 31. hafta itibarıyla Süper Lig’de en fazla gol atan takım unvanını elde etti. Hücumdaki oyuncularının ağları 59 kez sarsmasıyla, takımın toplam gol sayısının %73’ünü ileri uçtaki isimler kaydetti.

Fenerbahçe, Süper Lig’de lider Galatasaray dışındaki tüm rakiplerinden daha fazla gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Takımın forvet oyuncuları, bu sezon gösterdikleri üstün performansla, hepsi gol kaydederek takımın başarısına katkıda bulundu. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe’ye katılan Edin Dzeko ise, sergilediği etkileyici performansla alkışları topluyor ve 19 golle Süper Lig gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor.

Fenerbahçe’de bu sezon parlayan yıldız İrfan Can Kahveci, 10 golle takımının skor yükünü çekti. Mich Batshuayi, Cengiz Ünder ve Dusan Tadic de 9’ar golle hücumdaki etkinliklerini kanıtlarken, Serdar Dursun eski takımına dönüşünde 2 golle katkı sağladı ve Joshua King de 1 golle takımına destek oldu.

FENERBAHÇE

FORVET OYUNCULARDAN GOL ŞÖLENİ!

Fenerbahçe’nin hücum hattındaki sekiz oyuncusundan yedisi skor tablosuna katkı sağlarken, sadece Ryan Kent gol bulma başarısını gösteremedi. Bu oyuncuların haricinde, Osayi Samuel üç kez topu ağlara gönderirken; Mert Hakan Yandaş, Fred ve Djiku ikişer golle takımlarının hücum gücüne destek oldular. Ferdi Kadıoğlu ve Mert Müldür ise birer kez gol sevinci yaşayarak skora katkıda bulundular.

WİLFRİED NDİDİ

FENERBAHÇE NİJERYALI WİLFRİED NDİDİ'NİN PEŞİNDE!

Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer planlarını hızlandırırken, Galatasaray’ın radarında da olan Wilfried Ndidi’ye gözünü dikti. Sarı-lacivertli ekip, sezon sonunda 27 yaşındaki futbolcunun kulübüyle görüşmek üzere hazırlıklarını yapıyor.

Nijeryalı orta saha oyuncusu Wilfried Ndidi, bu sezon Leicester City formasıyla 29 karşılaşmada sahaya çıkarken, 4 gol ve 6 asistle katkı sağladı. 1.83 metre boyundaki Ndidi, ön libero pozisyonunun yanı sıra merkez orta saha ve defansın göbeğinde de görev alabiliyor. Ndidi’nin Leicester City ile olan mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.