Erzurum’da çamurda güç gösterisi: 50 araçlık off-road mücadelesi
Erzurum’un Aziziye ilçesinde kurulan özel pistte düzenlenen off-road yarışlarına 50 araç katıldı. Yağışın etkisiyle ıslak ve çamurlu zeminin hakim olduğu yarışlar, hem sürücüler hem de izleyiciler için gerilim ve heyecanı bir arada sundu.
zorlu etaplar ve yağışın etkisi:
Pistteki derin çukurlar ve keskin dönüşler, ekiplerin manevra ve dayanıklılığını sınadı. Özellikle yağışın oluşturduğu çamur tabakası, araçların hız ve kontrolünü doğrudan etkiledi; buna rağmen yarışlar boyunca herhangi bir ciddi kaza bildirilmedi ve yarışmacılar finiş çizgisini tamamladı.
organizasyon ve tanıtım boyutu:
Dadaş Off-Road Klübü yetkilileri etkinliğin düzenlenme biçiminden memnun kaldıklarını belirtti. Kulüp başkanı Muhammet Kan ile yarışçı Gözde Kan yarışların dostane ve rekabetçi bir ortamda geçtiğini ifade etti. Erzurum İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Yer ise organizasyonun kentin tanıtımı açısından önemli fırsatlar sunduğunu aktardı.
ERZURUM’DA 50 ARACIN KATILDIĞI OFF-ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ.