Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Epic Games dev kampanyayı duyurdu! Bu oyunların tamamı bedava!

Popüler oyun programlarından Epic Games, kısa bir süreliğine ücretsiz oyunlar sunacağını duyurdu. Bu duyurunun ise Epic Games kullanıcılarını heyecanlandırdığı görüldü. İşte Epic Games Store'da bu haftanın ücretsiz oyunları..

Yayın Tarihi: 24.01.2024 20:13
Güncelleme Tarihi: 24.01.2024 20:41

Epic Games dev kampanyayı duyurdu! Bu oyunların tamamı bedava!

Epic Games sayesinde dijital platformlar üzerinden sunulan hizmetlerle oyun çağı tamamen değişti ve eski oyun kutusu ortadan kalktı diyebiliriz. Kolayca erişilebilen Epic Games Store, yılbaşından sonra her hafta ücretsiz oyunlar sunmaya devam ederken, macera keşif oyunu Sail Forth'u kullanıma sunan platform, Love'ı bu hafta da ücretsiz hale getirildi.

"18-25 Ocak: Epic Games'ten ücretsiz oyunlar"

Kuzey Carolina merkezli video oyunu yapım ve aynı zamanda geliştirme şirketi Epic Games, ayrıca en popüler oyun motorlarından birisi olan Unreal Engine'in de yapımcısıdır. Epic Games, kısa bir süreliğine ücretsiz olarak sunmaya başladığını duyurdu.

Epic Games Store, LOVE'ı 18-25 Ocak 2024 tarihlerinin ​​arasında ücretsiz olarak üreteceğini duyurdu. Love, 8 bit ve 16 bit platform oyunlarını anımsatan retro bir piksel oyunudur. Love, platform öğelerini içeriyor ancak geliştirici, Super Meat Boy gibi klasiklerin hissini de dahil etmek istiyor.

Epic Games dev kampanyayı duyurdu

Love'ın diğer platform oyunlarından en büyük farkı yeniden doğma sistemidir. Kullanıcılara oyunu istedikleri zaman kaydetme seçeneği sunuluyor ancak bu aynı zamanda zor bölümleri atlamayı da kolaylaştırıyor. Yüksek hızlı sürüş modu gibi çoklu modlar sayesinde farklı rotalar oluşturmak mümkün.

Love, 16 ana hikayenin seviyesine ek olarak, önceki seviyelerdeki engelleri bir araya getiren 7 seviyeli bir "remix" modunu da içeriyor. Bu sistem sayesinde çevrimiçi başarınızın bir parçası olarak arkadaşlarınızla yarışabilir veya global bir listeyle oynayabilirsiniz.

LOVE oyununu bedava elde etmek için ne yapmam gerekiyor?

Love oyununu ücretsiz almak için şu adımları uygulamanız gerekir:

Öncelikle Epic Games Store web sitesi veya masaüstü uygulaması aracılığıyla giriş yapmanız gerekecek.

Daha sonra "LOVE" sayfasına giriş yapın, sağdaki "Satın Al" butonuna tıklayın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.

Ayrıca oyunu 25 Ocak'tan önce kütüphanenize eklemeyi sakın unutmayın...