Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Emekli maaşlarını arttıracak fırsat! Ceplere artı 3 bin lira girecek

Emekli maaşına ekstra olarak bir çok fırsat sunulurken, emekli maşını arttıracak formülleri araştırmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 07.05.2024 12:13
Güncelleme Tarihi: 07.05.2024 12:13

Emekli maaşlarını arttıracak fırsat! Ceplere artı 3 bin lira girecek

Emekliye Ocak ayında yapılan zamlar, enflasyon rakamlarının artmaya devam ettiği şu günlerde maaşların erimesi olarak cepleri boşaltırken, hayat koşullarının gün gün zorlaşması her ürün ve hizmete yapılan zam emeklinin alım gücünü doğrudan etkiliyor. Emekliye Ocak ayında yüzde 49,25 zam yapılmış ve en düşük emekli maaşı 10,000 TL olarak revize edilmişti. Emekli bu artışın erimeye başlaması sonrasında emekliler yılı kapsamında bir de seçim vaatleri gereğince seyyanen zam beklentisine girmiş iken, onay almayan zam, yerini sosyal desteklere bırakmıştı. Emekli maaşına ekstra olarak bir çok fırsat sunulurken, emekli maşını arttıracak formülleri araştırmaya devam ediyor.

tll

AKBANK MAYIS AYI EMEKLİ KAMPANYASI

Özellikle de emekli promosyonları emeklinin alım gücü konusunda destek sağlıyor. Kamu bankalarına Erdoğan tarafından verilen talimat doğrultusunda rakamlar arttırılırken, özel bankalar da artı kampanyaları ile dikkat çekiyor. Banalar tarafından sunulan fırsatlarda promosyona ek olarak sunulan kampanyalar da artı kazanç hedefleniyor.

Akbank Mayıs ayı kampanyalarını emeklilere yoğunlaştırmış bulunuyor. Sunulan kampanya detayında emekli promosyonuna ek olarak 3 bin lira kazanç sağlayacak fırsat yakından takip ediliyor. Emeklinin 3 yıl taahhüt verip maaşını Akbank2tan kalmasına istinaden emekli promosyonu ödemesinden faydalanırken, 3 bin lira ek ödeme kampanyası ile birlikte 17.500 TL toplam ödeme almaya hak sahibi olabiliyor. Axess/Wings kartı bulunan emekli, 5 otomatik fatura ödeme emri vermesi halinde fatura başına 500 TL alabilecek. Fatura talimatları ile birlikte maaş aralığına göre değişen ek ödemeler 3 bin liraya kadar ulaşabilecek iken söz konusu kampanyanın Mayıs ayı boyunca geçerli olacağı belirtilmiş bulunuyor.