Dereköy balıkçı barınağının işletme hakkı 10 yıllığına kiralandı
Kiralama protokolü törenle tamamlandı
Dereköy Balıkçı Barınağının işletme hakkı, 10 yıl süreyle S.S. Dereköy Su Ürünleri Kooperatifine kiralandı. Karar, Samsun'da 19 Mayıs ilçesi sınırları içindeki tesis için uygulamaya konuldu.
Kiralama sürecine ilişkin protokol, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde düzenlenen törenle imzalandı. İmza töreninde il müdürü Kemal Yılmaz ile kooperatif yöneticileri hazır bulundu ve sözleşme resmen yürürlüğe girdi.
İmza töreninde konuşan Kemal Yılmaz, "Balıkçı barınakları ile ilgili il müdürlüğümüz tarafından yürütülen tüm çalışmalar, balıkçılarımızın ve balıkçılık sektörünün gelişimine katkı sağlama anlayışıyla büyük bir hassasiyetle gerçekleştirilmektedir" dedi.
Yılmaz ayrıca, imzalanan kira sözleşmesinin başta Dereköy Su Ürünleri Kooperatifi üyeleri olmak üzere tüm balıkçılara ve balıkçılık sektörüne hayırlı olmasını temenni etti ve sürdürülebilir balıkçılık, güçlü kooperatifçilik ve sektörün gelişimi için çalışmalara kararlılıkla devam edileceğini belirtti.
SAMSUN’DA 19 MAYIS İLÇESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN DEREKÖY BALIKÇI BARINAĞI'NIN İŞLETME HAKKI, 10 YIL SÜREYLE S.S. DEREKÖY SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİ TARAFINDAN KİRALANDI.