Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,32 0,14%
EURO
35,38 0,33%
ALTIN
2.489,7 0,06%

CHP Lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmeye ilişkin detayları paylaştı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir programda Erdoğan ile olan görüşmesiyle ilgili detayları ilk kez anlattı. Dış temaslar ve siyasi ilişkiler konusunda bilgi verdiği Cumhurbaşkanı'na sunduğu dosyadan bahsetti ve siyasette uzlaşmanın önemini vurguladı.

Yayın Tarihi: 08.05.2024 22:19
Güncelleme Tarihi: 08.05.2024 22:19

CHP Lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapılan görüşmeye ilişkin detayları paylaştı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Habertürk ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmeye dair önemli detayları paylaştı. Özel, dış temaslar ve siyasi ilişkiler konusunda bilgi verdiği Cumhurbaşkanı'na sunduğu dosyadan bahsetti ve siyasette uzlaşmanın önemini vurguladı.

Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Siyasette küslük olmaz, normalleşme sağlanmalıdır. Geçen gün Sayın Bahçeli'yi ziyaret ettim. Siyasetin demokratik olması, müzakereye açık olması gerektiğini düşünüyorum. CHP olarak Türkiye'nin ve uluslararası ilişkilerin gelişimi için çalışıyoruz."

"Dış temaslarımız hakkında Cumhurbaşkanı'na bilgi verdim. Filistin ve SPD konularında attığımız adımları dosya halinde sundum. Siyasette uzlaşmanın ve iletişimin önemini vurguladık."

Özel, siyasi ziyaretlerine Kıbrıs ve Azerbaycan ile başladığını, önümüzdeki günlerde de İngiltere'ye gitmeyi planladığını belirtti.