Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,45 0,22%
EURO
34,65 0,17%
ALTIN
2.373,13 0,2%

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni personellerini arıyor! 4 yıllık üniversite mezunlarına müjde

İş arayan adaylara müjde! Bakanlık bünyesine personel alımı yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 18.04.2024 12:26
Güncelleme Tarihi: 18.04.2024 12:26

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni personellerini arıyor! 4 yıllık üniversite mezunlarına müjde

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesine 41 personel alımı yapılacak! Başvuru şartları belli oldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAKANLIK BÜNYESİNE PERSONEL ALIMI

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan son duyurulara göre Bakanlık bünyesine sözlü mülakatla bilişim personeli alımı yapılacak. Başvurular 15 Nisan tarihinde başladı. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. maddesinde yer alan şartları taşıması, dört senelik Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun olması, 

bakanlık bünyesine personel alımı

bu bölümler dışında dört senelik Mühendislik, Fen Edebiyat, Eğitim ve Eğitim Bilimleri Fakülteleri, Bilgisayar ve Teknoloji eğitimi veren İstatistik, Matematik, Fizik bölümlerinden mezun olunması, yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ve bu sürecin yönetimiyle ilgili ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 sene, diğerleri için en az 5 sene deneyime sahip olunması, bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olunması ve belgelenebilmesi gerekiyor. Başvurular 15 Nisan ile 3 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet sistemi üzerinden talep edilen belgeler sisteme yüklenerek yapılacak. Şahsen veya e-posta yoluyla yapılacak başvurular geçersiz sayılacak.