Bist 100
10.895,25 1%
DOLAR
32,19 0,01%
EURO
34,98 -0,07%
ALTIN
2.496,16 -0,07%

İlk defa ev alacaklar hemen başvursun! İlk evim konut kredisi detayları

Ev sahibi olma hayali kuranlar, bankaların konut kredisi kampanyalarını takip ederek heyecanla bekliyorlar. Son dakika gelişmesine göre, Akbank'ın "İlk Evim Konut Kredisi" kampanyası kapsamında aylık taksit miktarı açıklandı. Bu haber, ev almak isteyenler için umut dolu bir müjde niteliğinde.

Yayın Tarihi: 01.05.2024 07:07
Güncelleme Tarihi: 01.05.2024 07:07

İlk defa ev alacaklar hemen başvursun! İlk evim konut kredisi detayları

Akbank, Ev Alma Hayali Kuranlara Müjdeli Haberler Sunuyor!

Ev sahibi olma hayali kuranlar için heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Özel bankalardan biri olan Akbank, resmi web sitesi üzerinden güncel taksit ödeme miktarları hakkında detaylı bir ödeme tablosu yayımladı. Bu tabloda, Akbank İlk Evim Konut Kredisi için aylık ödeme miktarları da belirlendi.

Akbank, yaptığı açıklamada ayda yüzde 2,49 faiz oranı ile kredi verileceğini duyurdu. Banka, müşterilerine uygun ödeme koşulları ve kişiye özel ödeme planları sunarak ev sahibi olma hayalini daha erişilebilir hale getiriyor.

Bankanın resmi açıklamasında, "Kendi evinize taşınmak için krediniz Akbank'ta. Akbank'a gelin, ayda %2,94'ten başlayan faiz oranları ile kendi evinize geçin. Uygun ödeme koşulları ve kişiye özel ödeme planlarını sizlere sunuyoruz. Bütçenize uygun Konut Kredisi seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için sizi şubelerimize bekliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yayımlanan kredi örnek ödeme tablosuna göre, 300 bin TL konut kredisi çekilmesi durumunda farklı vadeler için aylık taksit miktarları belirlendi. Örneğin, 36 ay vadeli bir kredi için yüzde 4,35 faiz oranıyla aylık 16.643,49 TL taksit ödemesi yapılacak.

Banka açıklamasında, kredi tahsis ücretinin kredi tutarının binde 5'i olduğu ve diğer ücretlerin de detaylı bir şekilde açıklandığı belirtildi. Toplam geri ödeme tutarının kredinin faiz, fon ve vergi ücretlerine dahil olacak toplam fiyatı olduğu da vurgulandı.

Ev alma hayali kuranlar için Akbank'ın sunduğu bu avantajlı koşullar, ev sahibi olma yolunda büyük bir adım niteliği taşıyor. Detaylı bilgiler için bankayla iletişime geçilmesi öneriliyor.