Bist 100
10.270,22 0%
DOLAR
32,28 -0,19%
EURO
34,85 0,07%
ALTIN
2.400,41 0,79%

Sayısız personel alım için duyuru yapıldı! KPSS gerekmiyor

Huzurevlerine KPSS şartı olmayan personel alımı ilgili duyuru yapıldı. Başvuru şartları belli oldu. Peki başvuru şartları neler? Kimler başvuruda bulunabilecek? Alım yapılacak kadrolar hangileri? İşte tüm cevaplar…

Yayın Tarihi: 26.04.2024 08:30
Güncelleme Tarihi: 26.04.2024 08:30

Sayısız personel alım için duyuru yapıldı! KPSS gerekmiyor

İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre huzurevlerinde istihdam edilmek üzere yeni personel alımları gerçekleştirilecek. Huzurevi personel alımı için başvuru süreci başvuru koşulları ve alınacak pozisyonlarla ilgili en güncel bilgilere İŞKUR'un internet sitesinden ulaşma imkanı sağlanıyor.

İŞKUR Açık Kadrolar Ve Başvuru Koşulları Neler?

İŞKUR'un resmi internet sayfasında yayımlanan ilana göre huzurevlerinde çeşitli pozisyonlarda yeni personel alımları yapılacak. Açık pozisyonlar arasında aşçı yardımcısı, hemşire, beden işçisi (temizlik), hemşire yardımcısı, temizlik görevlisi, fizyoterapist, klinik destek elemanı (hastane), sosyal hizmet uzmanı, aşçı hasta ve yaşlı bakım elemanı, diğer sağlık personeli hasta bakıcısı gibi görevler bulunuyor.

Sayısız personel alım için duyuru yapıldı! KPSS gerekmiyor

İlana Başvuru Koşulları Neler?

Başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olma ve İŞKUR'a kayıtlı olma ya da kayıt işlemlerini tamamlama bulunuyor. Adayların ilkokul düzeyinde en az eğitim seviyesine sahip olmaları ve ilan edilen pozisyon için belirlenen özel şartları yerine getirebilmeleri gerekiyor. Yaşlılarla iyi ilişkiler kurabilme ve onlarla empati yapabilme yeteneği yanı sıra sabır ve dikkatli olma özellikleri de aranıyor.

Başvuru yapan adayların ilan edilen görevi tam ve doğru bir şekilde yerine getirebilme kapasitesine sahip olmaları bekleniyor. Sağlık problemi olmayan adaylar başvuruda bulunabilir. Erkek adaylar için ek şartlar ise askerlikle ilişiği olmamak olarak gösteriliyor.