Bist 100
9.915,62 2%
DOLAR
32,45 -0,15%
EURO
34,83 -0,66%
ALTIN
2.427,5 0,14%

Canlı yayında anlattı! Karabük Üniversitesi'nin Rektörü odasına jakuzi yaptırmış!

Karabük İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa, katıldığı bir canlı yayında herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı!

Yayın Tarihi: 27.03.2024 17:02
Güncelleme Tarihi: 27.03.2024 17:02

Canlı yayında anlattı! Karabük Üniversitesi'nin Rektörü odasına jakuzi yaptırmış!

Karabük İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa, TELE1 kanalının canlı yayınına katıldı. Katıldığı yayında Karabük Üniversitesi Rektörü Refik Polat’ın göreve başladığı an itibarıyla odasına jakuzili banyo yaptırdığını söyledi. 

Günlerdir gündemde olan Karabük Üniversitesi’nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. HIV ve AIDS pozitif öğrenciler, bir öğrencinin yurttan atlayarak intiharı derken üniversitenin Rektörü Refik Polat hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı. Karabük Üniversitesi İletişim Derneği Başkanı İlhan Alpboğa, katıldığı Tele1 kanalının canlı yayınında şu ifadeleri kullandı: 

“Bir rektörün makam odasında jakuzili banyonun ne işi var? Karabük Üniversitesi Rektörü Refik Polat, göreve gelir gelmez makam odasına jakuzili banyo yaptırdı.”

Lüks harcamalar basına yansımıştı! 

Karabük Üniversitesi’nde devam eden skandal iddiaların arkası kesilmezken, Sayıştay’ın geçmiş raporları hatırlandı. İlhan Alpboğa’nın açıklamalarının ardından ortaya çıkan jakuzi iddiaları yeni tartışmaların fitilini ateşlemiş oldu. Daha önce Sayıştay raporlarında bir devlet üniversitesinde lüks harcamalar yapıldığı ortaya çıkmış, bir rektörün jakuzi yaptırdığı iddiaları gündeme gelmişti…