Bursa'da trafikte çıkan tartışma aracın diğerine çarpıp kaçmasıyla sonuçlandı

Osmangazi'de ana yolda başlayan tartışma, bir sürücünün diğer aracın önüne yönelip çarparak kaçmasıyla sonlandı; olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yayın Tarihi: 06.11.2026 09:30
Güncelleme Tarihi: 06.11.2026 09:50

Bursa'da trafikte çıkan tartışma aracın diğerine çarpıp kaçmasıyla sonuçlandı

Olayın gelişimi:

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi'nde ana yol üzerinde seyreden iki sürücü arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sürücüler araçlarıyla yoluna devam ederken gerginlik kısa süre sonra tırmandı. İddialara göre tartışmanın ardından bir sürücü, otomobiliyle diğer aracın üzerine yönelerek çarpma eylemini gerçekleştirdi.

Çarpmanın ardından, çarpan sürücü durmayıp olay yerinden uzaklaştı. Olay sırasında diğer sürücünün ve yoldaki diğer kişilerinin şaşkınlığı dikkat çekti; herhangi bir yaralanma ya da araç hasarına ilişkin resmi bir bilgi haberde yer almadı.

görüntüler ve tanıklık:

Trafikte yaşanan gerilim ve çarpışma anı, olay yerindeki bir sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde tartışmanın başladığı anlar ile çarpma ve ardından kaçış anı net biçimde görülüyor. Kayıt, olayın seyrini belgeleyerek delil niteliği taşıyor.

trafikte gerilim ve güvenlik:

Böyle olaylar trafikteki gerilimin kısa sürede tehlikeli bir boyuta ulaşabileceğini gösteriyor. Sürücüler arasındaki anlaşmazlıkların fiziksel eyleme dönüşmesi hem trafikte güvenliği tehlikeye atıyor hem de hukuki sorumlulukları gündeme getiriyor. Olayla ilgili soruşturma veya resmi açıklamalara dair bilgi kaynakta yer almamaktadır.

BURSA’DA TRAFİKTE TARTIŞTIĞI SÜRÜCÜYE ÖFKELENEN ŞAHIS, SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİLİYLE DİĞER ARACA...

BURSA’DA TRAFİKTE TARTIŞTIĞI SÜRÜCÜYE ÖFKELENEN ŞAHIS, SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİLİYLE DİĞER ARACA ÇARPARAK KAÇTI. ANA YOLDA YAŞANAN OLAYDA SÜRÜCÜLERİN ZITLAŞMASI VE ÇARPIŞMA ANI KAMERAYA SANİYE SANİYE YANSIDI.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!