Jandarma operasyonunda Bolu'da evinden silah çıkan şüpheli tutuklandı

Bolu İl Jandarma Komutanlığı'nın 5 Ağustos 2026 operasyonunda, evinde çok sayıda tabanca, ruhsatsız av tüfeği ve mühimmat bulunan şüpheli tutuklandı.

Yayın Tarihi: 08.08.2026 13:57
Güncelleme Tarihi: 08.08.2026 13:57

Jandarma operasyonunda Bolu'da evinden silah çıkan şüpheli tutuklandı

Bolu'da jandarma operasyonu: silah ve mühimmat ele geçirildi

Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suç ve suçlularla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar sonucu 5 Ağustos 2026 tarihinde bir ikamete operasyon düzenledi. Adli makamlardan alınan arama kararının ardından şüphelinin evi ve eklentilerinde arama yapıldı.

ele geçirilen malzemeler:

Aramada, kurusıkıdan bozma olduğu değerlendirilen 3 adet 9 milimetre tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 2 şarjör ele geçirildi. Ayrıca 150 adet 9 milimetre fişek, 1 adet 9 milimetre kısa fişek, 69 kurusıkı fişek, 73 adet 7,65 milimetre fişek, 1 adet 7,62 milimetre fişek, 1 adet 45 milimetre fişek ile 1 cep telefonu bulundu. Ele geçirilen silah ve mühimmatlara jandarma ekiplerince el konuldu.

yasal süreç ve tutuklama:

Olayla ilgili olarak şüpheli hakkında jandarma tarafından yasal işlem başlatıldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Gerede L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

ELE GEÇİRİLENLER

ELE GEÇİRİLENLER

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.