DOLAR
42,59 0%
EURO
50,1 0,01%
ALTIN
5.853,06 -0,02%
BITCOIN
3.914.361,09 -0,38%

Burdur'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı

Burdur'un Gölhisar ilçesinde otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü Halil Yılmaz hayatını kaybetti; otomobil sürücüsü ve bir yolcu yaralandı.

Yayın Tarihi: 29.10.2025 22:27
Güncelleme Tarihi: 29.10.2025 22:27

Burdur'da otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı

Burdur'da trafik kazası: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Kaza detayları

Burdur'un Gölhisar ilçesinde, Gölhisar-Altınyayla Karayolu üzerinde bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kazada Halil Yılmaz idaresindeki 15 HP 389 plakalı motosiklet ile Ali K. yönetimindeki 15 AB 287 plakalı otomobil çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Can kaybı ve yaralılar

Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde, motosiklet sürücüsü Halil Yılmaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ile araçtaki Tursun Ç. ambulansla hastaneye sevk edildi.

Halil Yılmaz'ın cenazesi morga kaldırıldı.

Burdur'un Gölhisar ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti, 2 kişi...

Burdur'un Gölhisar ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Burdur'un Gölhisar ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti, 2 kişi...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı