Burdur cezaevi kampüsünde yeni dini alanlar açıldı
Burdur Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu kampüsünde, hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan cami ve 4-6 yaş Kur'an kursu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Eserlerin yapımında öncü katkı sağlayan isimler ve kurum yetkilileri, açılış programında yer aldı.
Açılış töreni ve katılımcılar:
Açılış programına Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Harun Ünlüsoy ile kurum yetkilileri katıldı. Tören kapsamında, hayırsever Ethem Sipahi katkılarıyla hayata geçirilen eserler resmî olarak duyuruldu ve davetlilere tanıtıldı.
Tesislerin gezilmesi ve inceleme:
Açılış sonrasında katılımcılar cami ve Kur'an kursunu gezerek inceledi. Yeni tesislerin kampüs içinde ibadet ve eğitim amaçlı kullanılmak üzere hizmete sunulduğu bildirildi.
BURDUR YÜKSEK GÜVENLİKLİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU KAMPÜSÜNDE HAYIRSEVERLERİN KATKILARIYLA YAPIMI TAMAMLANAN CAMİ VE 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE AÇILDI. BURDUR CUMHURİYET BAŞSAVCISI HARUN ÜNLÜSOY(SAĞDA),HAYIRSEVER ETHEM SİPAHİ (ORTADA)