Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,39 0,12%
EURO
34,85 0,06%
ALTIN
2.393,18 0,49%

Bitcoin o tarihte 150 bin dolara uçacak! Altını, doları, bitcoini olanlar dikkat

Bitcoin yatırımcılarının yüzünü güldürecek açıklamalar! Tüm detaylar haberimizde.

Yayın Tarihi: 24.04.2024 13:40
Güncelleme Tarihi: 24.04.2024 13:40

Bitcoin o tarihte 150 bin dolara uçacak! Altını, doları, bitcoini olanlar dikkat

Yatırımcılar uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor! Bitcoin 150 bin dolar olacak tahmini geldi! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BITCOIN 150 BİN DOLAR TAHMİNİ

Son dönemlerde kripto para piyasasında yaşanan hareketlilik son hızıyla devam ediyor. Bitcoin fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar son hızıyla devam ederken Merkez Bankası politikaları da piyasayı etkiliyor. Piyasadaki altcoinler Bitcoin performansına paralel şekilde hareket ediyor ama bazı durumlarda istisnai durumlar yaşanabiliyor. Global ekonomik durumlar, teknolojik yenilikler, düzenlemeler ve piyasa spekülasyonları kripto para fiyatlarını etkiliyor. ABD Federal Rezerv faiz oranları ve enflasyon açıklamaları bütün piyasayı olduğu gibi kripto para piyasasını da yakından etkiliyor. Bitcoin fiyatlarında halving olarak bilinen blok ödüllerin yarı yarıya düşmesi olayı Bitcoin arzını azaltarak fiyatlarda baskı oluşturabileceği tahmin ediliyor. 

bitcoin fiyatlarında şaşırtan tahmin

Son halving olayından sonra piyasadaki yükseliş zaman zaman yaşananları anlatıyor. Halving etkileri her zaman hissedilmiyor. Yatırımcılar kripto para piyasası için beklentilerine devam ediyor ancak uzman kişiler yatırımcıların risk yönetimi yapmasını ve piyasayı yakından takip edilmesini öneriyor. Eğer kripto para piyasasında çok yüksek risk almak istemiyorsanız tek bir coin almak yerine yatırım sepetinizi çeşitlendirebilirsiniz. Bu şekilde biri düşse bile biri yükselir ve çok fazla zarar etmezsiniz. Yatırım yaparken bütün birikiminizi yatırım yapacağınız piyasaya yatırmazsanız olumsuz durumlarda yaşayacağınız durumlar da etkisini azaltır. Kripto para fiyatları sürekli şekilde değişiyor ve güncelleniyor. Bu sebeple bu piyasaya yatırım yapacaksanız eğer eğitim almanız ve piyasayı yakından takip etmeniz sizin için en avantajlısı olacaktır.

Not: Yukarıda yazılanlar yatırım tavsiyesi değildir.