Bilecik'te motosiklet kontrolden çıktı, park halindeki tıra çarptı

Bilecik'te sürücüsünün hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, Bahçelievler Mahallesi Türkmeneli Caddesi'nde park halindeki tıra çarptı; sürücü ağır yaralandı.

Yayın Tarihi: 03.11.2026 10:40
Güncelleme Tarihi: 03.11.2026 10:51

Bilecik'te motosiklet kontrolden çıktı, park halindeki tıra çarptı

Bilecik'te motosikletin park halindeki tıra çarpması

Bilecik merkez Bahçelievler Mahallesi Türkmeneli Caddesi'nde meydana gelen kazada, seyir halindeki bir motosikletin kontrolünü kaybetmesi sonucu park halindeki tıra çarpması üzerine bir kişi ağır yaralandı. Olay, bölgedeki trafik akışını etkiledi ve yetkililer çalışma başlattı.

Kaza yeri ve olayın ayrıntıları:

Alınan bilgilere göre, askeri istikametine doğru giden 16 ATM 342 plakalı motosikletin sürücüsü Tarık K. (25) aniden direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan motosiklet, yolun sağ tarafında park halinde bulunan 57 AAL 214 plakalı tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü kara yaralandı ve olay yerinde durum ağır olarak değerlendirildi.

Sağlık müdahalesi ve soruşturma:

Çevredekilerin bildirmesi üzerine olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralı sürücü, yapılan ilk tedavinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı ve olayın trafik koşulları ile sürücünün durumunu araştırıyor.

PARK HALİNDEKİ TIRIN ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

PARK HALİNDEKİ TIRIN ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.