Bilecik il müdürü koruyucu aile çocuğunun yıl sonu gösterisine katıldı

Bilecik İl Müdürü Nejat İlhan, koruyucu aile çocuğunun eğitim gördüğü anaokulunun yıl sonu gösterisini izleyip çocuğu tebrik ederek hediye verdi.

Yayın Tarihi: 14.06.2026 13:45
Güncelleme Tarihi: 14.06.2026 13:49

Bilecik il müdürü koruyucu aile çocuğunun yıl sonu gösterisine katıldı

Bilecik il müdürü koruyucu aile çocuğunun yıl sonu gösterisine katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler yetkilileri anaokulunda düzenlenen etkinlikte minik öğrencilerin gösterilerini izledi

Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan ile Şube Müdürü Elif Özel, koruyucu aile hizmetinden yararlanan bir çocuğun eğitim gördüğü anaokulunda düzenlenen yıl sonu gösterisini izledi.

Programda minik öğrencilerin sahnelediği gösteriler ilgiyle takip edildi. Etkinlik sonunda İl Müdürü İlhan, çocuğu tebrik ederek hediye takdim etti ve başarılarının devamını diledi. Etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.

Nejat İlhan etkinlikle ilgili olarak, "Çocuklarımızın mutluluğu ve gelişimi bizim en önemli önceliğimizdir" dedi.

BİLECİK AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ NEJAT İLHAN, KORUYUCU AİLE ÇOCUĞUNUN HEYECANINA ORTAK...

BİLECİK AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ NEJAT İLHAN, KORUYUCU AİLE ÇOCUĞUNUN HEYECANINA ORTAK OLDU.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.