Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,22 0,04%
EURO
35,4 0,18%
ALTIN
2.513,36 1,01%

Beşiktaş'tan Almanya çıkarması: Listeye 3 gurbetçi oyuncuyu aldı

Önümüzdeki sezon hazırlıkları adına transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, gurbetçi oyunculara yönelmeye başladı. Bu kapsamda, siyah beyazlıların listesinde yer alan 3 oyuncunun isimleri ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 08.04.2024 12:32
Güncelleme Tarihi: 08.04.2024 12:32

Beşiktaş'tan Almanya çıkarması: Listeye 3 gurbetçi oyuncuyu aldı

Tarihin en kötü sezonlarından birisini yaşayan Beşiktaş'ta sezonun yeniden yapılandırılması için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarına hız veren siyah beyzalıların futbol koordinatörü Samet Aybaba, geçtiğimiz akşam Almanya'da oynanan Borussia Dortmund-Stuttgart karşılaşmasını izledi. Tecrübeli oyuncunun bu maçta Stuttgart forması giyen Atakan Karazor'u takip ettiği biliniyor.

Maça ilk 1 kadrosunda başlayan ve 90 dakika boyunca sahada olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun Aybaba'nın gözünde olumlu izlenimler oluştuğu gelen bilgiler arasında yer aldı.

Beşiktaş'tan Almanya çıkarması

EMRE CAN DA LİSTEYE ALINDI

Samet Aybaba'nın maçın ardından Stuttgart yönetim kuruluyla görüştüğü söylenirken tecrübeli teknik adamın İstanbul'a döndüğünde başkan Hasan Arat ile bir değerlendirme toplantısı yapacağı kaydedildi.

Sabet Aybaba'nın, ayrıca Atakan Karazor dışında Emre Can için de notlar aldığı ve Arat'a konuyla ilgili bilgi vereceği söyleniyor.

Atakan, 2019 yılında Kiel'den Stuttgart takımına 800 bin euro bonservis bedeli ile transfer olmuştu ve şu an piyasa değeri yaklaşık olarak 10 milyon euro civarında. Atakan'ın 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Beşiktaş'tan Almanya çıkarması

31 MAÇ OYNADI

Bu sezonda Stuttgart formasıyla 27'si Bundesliga'da, 4'ü DFB-Pokal'de olmak üzere toplam 31 maç oynayan Atakan Karazor, 2.600 dakika sahada oldu. 27 yaşındaki orta saha oyuncusu fileleri sarsamadı ancak toplamda 3 asist yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Salih Özcan'la telefonda görüşen ve kendisini yeni sezonda Beşiktaş kadrosunda görmek istediğini ifade eden Samet Aybaba, milli oyuncuyla bizzat görüşerek siyah-beyazlı kulübün gelecek planlarını kendisine anlatacak.

26 yaşındaki orta saha oyuncusunun cevabının olumlu olması durumunda yönetim Borussia Dortmund kulübü ile yetkilileriyle örüşmelere başlayacak ve transfer ücreti için yetkililerle masaya oturacak.