Batı Karadeniz Ajansı eylül toplantısında destek ve stratejileri önceliklendirdi

Karabük Valisi Oktay Çağatay başkanlığında Yenice Ihlamur Teras'ta toplanan BAKKA Yönetim Kurulu, destek programları ve stratejik öncelikleri ele aldı.

Yayın Tarihi: 15.09.2026 12:42
Güncelleme Tarihi: 15.09.2026 12:42

Batı Karadeniz Ajansı eylül toplantısında destek ve stratejileri önceliklendirdi

Batı Karadeniz Ajansı eylül toplantısında destek ve stratejileri önceliklendirdi

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın 2026 yılı Eylül ayı Ajans Yönetim Kurulu Toplantısı, Yenice Ihlamur Teras'ta gerçekleştirildi. Toplantıya Karabük Valisi Oktay Çağatay başkanlık etti; Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Ajans Genel Sekreteri Mehmet Çetinkaya ile ajans personeli katıldı.

sunum ve önceki kararların değerlendirilmesi:

Ajans Genel Sekreteri Mehmet Çetinkaya tarafından kurumun yürüttüğü mevcut çalışmalar hakkında kapsamlı bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Sunumun ardından, bir önceki Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar doğrultusunda gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirildi ve gelinen aşama ayrıntılı biçimde ele alındı.

gündemdeki stratejik başlıklar:

Toplantıda stratejik konular ve lobi faaliyetleri, kurumsal gelişim çalışmaları, mali ve teknik destekler ile sonuç odaklı program faaliyetleri görüşülerek değerlendirildi. Yönetim Kurulu üyeleri, ajansın gelecek dönem destek programlarının önceliklendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Ele alınan konular, ajansın bölgesel kalkınma hedefleri çerçevesinde yol haritası belirlemeye katkı sağlayacak değerlendirmelere zemin hazırladı. Toplantıdaki bilgilendirme ve değerlendirmeler ışığında, Ajansın destek programları ve kurumsal çalışmalarının takip edilmesi öne çıktı.

BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI 2026 YILI EYLÜL AYI AJANS YÖNETİM KURULU TOPLANTISI, YENİCE IHLAMUR...

BATI KARADENİZ KALKINMA AJANSI 2026 YILI EYLÜL AYI AJANS YÖNETİM KURULU TOPLANTISI, YENİCE IHLAMUR TERASTA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Meryem Özdemir

Ben Meryem Özdemir, 24 yaşındayım, Bursa'dan çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem'deyim ama spesifik olarak eğitim ve sağlık politikalarındaki güncel gelişmelere odaklanıyorum. Öğrenmeye açık, meraklı ve enerjik bir yapım var.