Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,52 0,24%
EURO
34,88 0,27%
ALTIN
2.420,57 -0,24%

Banka kartı ile alışverişte indirimin dibi geldi! Alışverişlerinize yüzde 50 indirim avantajı

İş Bankası tarafımdan Mart ayının son haftasında başlatılan ve Nisan ayının sonunda son bulacağı belirtilen kampanyada, bankaya yeni müşteri olan her birey, 100 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 50 bedava alışveriş imkanını kazanıyor.

Yayın Tarihi: 16.04.2024 11:44
Güncelleme Tarihi: 16.04.2024 11:44

Banka kartı ile alışverişte indirimin dibi geldi! Alışverişlerinize yüzde 50 indirim avantajı

Bankaların Nisan ayı kampanyaları 1 Nisan itibari ile uygulanmaya başladı. Uygulamaya giren kampanyaların ortasına yaklaşmış iken İş Bankası tarafından başlatılan kampanyada adeta indirimin dibine vuruldu. İş Bankası mevcut müşterileri ya da bankaya yeni dahil olacak olan müşteri, kendisinin hak sahibi olabileceği kampanyalar ile alakalı araştırmasını yapmaya devam ediyor. İş Bankası tarafımdan Mart ayının son haftasında başlatılan ve Nisan ayının sonunda son bulacağı belirtilen kampanyada, bankaya yeni müşteri olan her birey, 100 TL ve üzeri alışverişlerde yüzde 50 bedava alışveriş imkanını kazanıyor.

İlk İmza Bankamatik Kartı adı altında başlatılan kampanyada 100 TL ve üzeri alışverişlerinde % 50 indirim kazama imkânı sağlanacak. Sadece alışveriş harcamalarında geçerli olacak olan kampanyaya dahil olmak zorunluluğu mevcut iken, başvurular uygulama üzerindeki 'Hemen Katıl' butonu ile tamamlanabilecek.

tll

İş Bankası özellikle de Nisan ayında duyurusunu yaptığı kampanyaları ile oldukça dikkat çekmişe benziyor. Alışveriş kampanyalarından sağlanan geri ödemelere ek olarak açıklaması yapılan yüzde 50 alışveriş kampanyasında en fazla kazanılacak tutarın 100 Lira olduğu belirtildi.

YÜZDE 50 BEDAVA ALIŞVERİŞ KAMPANYA KAYIT OLMAK

Bankalar tarafından başlatılan kampanyalar genel olarak harcama yapmadan önce kayıt ve başvuru zorunluluğu taşırken, İş Bankası yüzde 50 kampanyası için de başvuru yapılması gerekecek. Maximum Mobil veya İşCep uygulamalarında yer alan 'Kampanyalarım' sekmesinde yer alan ilgili kampanyayı bulup, ''Hemen Katıl' butonunu seçerek kampanyaya dahil olunması akabinde harcama yapılması gerekliliği mevcut. Kampanyanın internetten yapılan alışverişler için de geçerli olduğu açıklamasını yapan banka, İade işlemlerinde indirim tutarının, iade edilen tutardan düşüleceğini belirtti.