Bakan Göktaş, Şehit Ailesiyle Beraber Ziyaret Yaptı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 1980 yılında şehit olan Şükrü Nural'ın ailesiyle birlikte devlet himayesindeki çocuklara bir ziyaret gerçekleştirdi.
Devlet Himayesi Altındaki Çocuklara Destek
Bakan Göktaş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bizimle aynı anda 102 farklı çocuk evimiz daha şehit ailelerimiz tarafından ziyaret edildi. Büyük aile olmak işte tam da böyle bir şey, farklı hikayelerden gelip aynı masanın etrafında buluşabilmek. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerimizin ve milletimizin emaneti olan çocuklarımızın daima yanındayız" ifadelerine yer verdi.
Ziyaretin Görüntüleri Paylaşıldı
Göktaş, dijital içerik üreticisi Cem Özkök'ün de katıldığı ziyarete dair görüntüleri de takipçileriyle paylaştı. Paylaşılan videolarda, Bakan Göktaş'ın devlet himayesindeki çocuklarla mangala oynadığı anlar dikkat çekti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 1980'de şehit olan Şükrü Nural'ın ailesiyle birlikte devlet himayesindeki çocuklara ziyarette bulundu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 1980'de şehit olan Şükrü Nural'ın ailesiyle birlikte devlet himayesindeki çocuklara ziyarette bulundu.