Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,48 0,12%
EURO
34,81 -0,06%
ALTIN
2.417,43 -0,23%

Arkadaşını alıp getirene 10.000 TL sürpriz nakit! Akbank yine yaptı yapacağını

Akbank, “Davet Et Kazan” adlı yeni bir promosyonla müşterilerinin ilgisini çekiyor. Bu kampanya dahilinde, katılımcılara toplamda 10.000 TL değerinde ödül dağıtılacağı bildiriliyor. Kampanyanın ayrıntıları ve katılım şartlarına dair tüm detaylar haberimizde....

Yayın Tarihi: 17.04.2024 13:54
Güncelleme Tarihi: 17.04.2024 13:54

Arkadaşını alıp getirene 10.000 TL sürpriz nakit! Akbank yine yaptı yapacağını

Akbank’ın popüler “Davet Et Kazan” kampanyası, 30 Nisan’a kadar devam edecek. Bu özel promosyon, mevcut Akbank müşterilerine, her yeni davet edilen Akbank müşterisi başına 300 TL ve her yeni davet edilen kredi kartı kullanıcısı için 700 TL kazanma fırsatı sunuyor. Bu tekliften yararlanarak, müşteriler toplam 10.000 TL’ye kadar ödül kazanabilirler.

AKBANK

"DAVET ET KAZAN" KAMPANYASI İLE KAZANÇ ZAMANI!

Akbank’tan Müşterilerine Özel Teklif! Akbank, “Davet Et Kazan” adlı kampanyasıyla müşterilerine benzersiz bir kazanç kapısı aralıyor. 

1 Nisan’dan 30 Nisan 2024’e kadar sürecek bu kampanya, Akbank müşterilerinin kişiselleştirilmiş davet kodlarını kullanarak çevrelerine yaymalarını ve bu sayede kazanç sağlamalarını hedefliyor. Kampanya, hem davet eden müşterilere hem de yeni katılanlara avantajlar sunuyor. 

Yeni üyeler, Akbank Mobil uygulamasına kaydolarak ve kredi kartı için başvuruda bulunarak bu fırsattan yararlanabilirler.

AKBANK DAVET ET KAZAN

KAMPANYANIN AVANTAJLI PROMOSYON ŞARTLARI 

Bu dönem için geçerli olan “Davet Et Kazan” kampanyası, Akbank kullanıcılarına sınırsız davetiye paylaşımı imkanı tanıyor. 

Promosyonun koşulları gereği, bir Akbank müşterisi, davet kodunu kullanarak Akbank Mobil’e yeni katılan bir tanıdığı sayesinde ilk defa ödül kazanma şansını elde ediyor. 

Davet kodları, Akbank Mobil uygulamasının “Kampanyalar” menüsünde yer alan “Davet Et Kazan” sekmesinden temin edilebilir. Her bir davet kodu kişiye özgüdür ve ödül takibi ile yüklemesi bu kodlar üzerinden gerçekleştirilir.

AKBANK HABERİ

AKBANK MÜŞTERİLERİNE 10 BİN TL'LİK FIRSAT

“Davet Et Kazan” kampanyası, Akbank müşterilerine özel olarak hazırlanan davetiye kodlarıyla 10.000 TL’ye varan kazançlar sunuyor. 

Bankanın duyurusuna göre, Akbank çalışanı olmayan bireysel müşteriler bu kampanyadan faydalanabilirken, kurumsal hesap sahipleri ve özel işletmeler bu promosyondan yararlanamıyor. Kampanya detayları ve daha fazlası için Akbank’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.