Antalya'da Kasım Ortasında Yazdan Kalma Günler
Kasım ortasında sahiller dolu
Kasım ayının ortalarında Türkiye'nin birçok noktasında karla mücadele edilirken, turizmin başkenti Antalya'da yazdan kalma günler yaşanıyor. Sıcak havayı fırsat bilen kent sakinleri ve turistler Konyaaltı Sahili'ni doldurdu.
Meteoroloji verilerine göre kentte hava sıcaklığı 22 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 22.5 derece olarak ölçüldü. Sıcak ve güneşli havayı değerlendirenler kasım ayında denize girmenin keyfini yaşadı; bazıları sahilde piknik yaparken, kimileri balık tutmayı ve yürüyüşü tercih etti.
Yerel balıkçının değerlendirmesi
Mehmet Karadereli, "Kasım ayının ortasındayız ama Antalya’da yaz devam ediyor. Antalyalılar alışkın bu havalara, gördüğünüz gibi denize girende var, balık tutanda var. Çayını kahvesini alıp deniz kenarında vakit geçirende var. Hava çok güzel, yaz iklimi biraz uzadı gibi. Biz balıkçılar bu durumdan pek memnun değiliz, deniz suyunun biraz soğuması lazım. Soğumuyor, hala denize giriyor arkadaşlar. Genel anlamda güzel, sahillerimiz hala dolu, turistlerde gitmedi otellerde dolu" dedi.
KASIM AYININ ORTALARI OLMASINA RAĞMEN TURİZMİN BAŞKENTİ ANTALYA'DA YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANMAYA DEVAM EDİYOR. SICAK HAVAYI FIRSAT BİLEN KENT SAKİNLERİ VE TURİSTLER KONYAALTI SAHİLİ'NDE DENİZE GİRMENİN KEYFİNİ YAŞADI.