
Ankara'da Kurban Bayramı tatilini geçiren vatandaşlar, güzel havayı değerlendirerek mesire alanlarına yöneldi. Özellikle Mogan Gölü çevresindeki parklar, ziyaretçi akınına uğradı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu bu alanlarda, aileler mangal ve semaver eşliğinde piknik yaptı. Çocuklar ise oyun alanlarında keyifli anlar geçirdi.
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler göl kenarında yürüyüş yaparken, bazıları balık tutma ve bisiklet sürme fırsatı buldu. Bayramın üçüncü gününü Mogan Parkı'nda geçiren Mahmut Doğan, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, "Etlerimiz pişiyor. Birazdan hazır olur, ailece oturup yiyeceğiz. Burayı tercih ettik, çünkü çok güzel bir yer. Beğeniyoruz, tavsiye ediyoruz." dedi.
Ailesiyle piknik yapan Cansu Esin Erol ise, "Bayramlarda insanlar tatile gidiyor ama aileyle geçirdiğin vakit hiçbir şeye değişilmez. Çünkü gittiğinde mutlu olmuyorsun. Ailenin yanındaki mutluluğu hiçbir şeyde bulamıyorsun." şeklinde konuştu. Mogan Gölü'nün güzelliğini vurgulayan Erol, çevrenin temiz bırakılması gerektiğine dikkat çekti.
Dördüncü sınıf öğrencisi İdris Tekeli de bayramın getirdiği mutluluğu içtenlikle ifade etti. Bu seneki Kurban Bayramı, ailelerin bir araya gelerek doğanın tadını çıkarması açısından önemli bir fırsat sundu.
Kurban Bayramı tatilini Ankara'da geçirenler, güzel havayı Mogan Gölü ve çevresine giderek değerlendirdi.
Kurban Bayramı tatilini Ankara'da geçirenler, güzel havayı Mogan Gölü ve çevresine giderek değerlendirdi.