Anka hastanesinde cumhuriyet coşkusu
Özel Anka Hastanesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 103. yıl dönümünü yönetim kadrosu, hekimleri, idari personeli ve sağlık çalışanlarının katılımıyla kutladı. Hastane alanı, Türk bayrakları ve kırmızı-beyaz balonlarla donatılarak 29 Ekim ruhuna uygun bir bayram atmosferi oluşturuldu.
Törenin ayrıntıları:
Kutlama günü hasta ve personel bir araya gelerek etkinlikleri izledi; konuşmalar, toplu saygı duruşu ve Atatürk ile silah arkadaşlarının anıldığı anlar törende öne çıktı. Katılımcılar arasında yönetim ve çeşitli birimlerden temsilciler yer aldı; organizasyon boyunca birlik ve beraberlik duygusu ön plandaydı. Tören boyunca 29 Ekim coşkusu sloganlar ve alkışlarla yansıtıldı.
Yönetimden mesaj:
Özel Anka Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Ağdağ, Cumhuriyetin 103. yıl dönümünü kutlamanın kendileri için onur kaynağı olduğunu belirtti. Ağdağ, kurumların kuruluşundan bu yana Cumhuriyetimizin temel değerleri doğrultusunda, insan odaklı ve adil sağlık hizmeti anlayışından ödün vermeden çalıştıklarını vurguladı. Ayrıca bu mirası korumanın ve gelecek nesillere aktarmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekti.
Tören, yönetim ve sağlık çalışanlarının "Yaşasın Cumhuriyet" sloganları ile sona erdi; etkinlik hasta ve çalışanların ortak alkışlarıyla tamamlanarak gurur dolu anlar bıraktı.
ÖZEL ANKA HASTANESİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KURULUŞUNUN 103. YIL DÖNÜMÜNÜ YÖNETİM KADROSU, HEKİMLERİ, İDARİ PERSONELİ VE SAĞLIK ÇALIŞANLARININ KATILIMIYLA BÜYÜK BİR COŞKU VE GURUR İÇİNDE KUTLADI.