Cumhuriyet coşkusu kurumlarda
Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kuruluşlarda, Cumhuriyet'in kuruluşunun 103. yılı dolayısıyla ziyaret gerçekleştirildi. Etkinlik boyunca kuşaklar arasında sıcak ve samimi anlar yaşandı.
Ziyaretin katılımcıları
Programa; AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Kemal Bandırma ile Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Orhan Bayrak katıldı. Heyet, kıymetli büyüklerin tecrübelerini dinledi ve çocuklarla yakından ilgilenerek Cumhuriyet Bayramı'nın birleştirici ruhunu kurum sakinleriyle paylaştı.
Eskişehirspor sürprizi
Ziyaretin en dikkat çekici anı, misafirlerin getirdiği armağandı: heyet, şehrin önemli değerlerinden Eskişehirspor'a ait 150 adet kombine biletini büyükler ve çocuklara takdim etti. Hediye, spora gönül veren katılımcılar tarafından büyük bir coşku ve mutlulukla karşılandı.
ESKİŞEHİR AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI KURULUŞLARDA, CUMHURİYET'İN KURULUŞUNUN 103. YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ.