Bist 100
10.082,77 1%
DOLAR
32,46 0,01%
EURO
34,8 -0,15%
ALTIN
2.418,25 -0,19%

Altın fiyatlarının tansiyonu yükseldi! Yeni rakam altın sahiplerini coşturacak

Altın fiyatlarının giderek artış göstermesi sebebiyle altın yatırımcısı yatırım yaparken bir defa daha düşünecek. İşte, detaylar...

Yayın Tarihi: 17.04.2024 14:38
Güncelleme Tarihi: 17.04.2024 14:38

Altın fiyatlarının tansiyonu yükseldi! Yeni rakam altın sahiplerini coşturacak

Ortadoğu'da çalan savaş çanları sebebiyle altın ve döviz piyasası çalkalanmaya devam ediyor. Son zamanlarda özellikle altın ve döviz fiyatlarının giderek artması vatandaşı özellikle de yatırımcıyı olumsuz olarak etkilemektedir. Peki bu durum daha ne kadar sürecek? Güncel altın ve döviz fiyatları ne kadar?

Savaş çanlarının ortaya çıkmasıyla ortalık resmen karıştı. Bu bakımdan da yatırımcı temkinli davranmaya başladı. Peki ama bu durum ne kadar devam edecek? Altın fiyatı bugün kaç TL? 17 Nisan güncel altın fiyatları...

17 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Altın fiyatı

Altın fiyatları hemen herkes tarafından her gün araştırılan konuların başında yer almaktadır. Peki, 17 Nisan Güncel Altın Fiyatları ne kadar? 

Ons altın fiyatı bugün 2358 Dolardan işlem görmekte. Savaş çanlarının çalmasıyla beraber de bu fiyatın artacağı düşünülse de eğer savaş olmaz ise bu fiyatın aşağı yönlü olacağı düşünülmekte. 

Gram altın fiyatı bugün 2451 TL'den işlem görüyor. Ortadoğu'da olan karışıklık her piyasayı etkilediği gibi elbette altın piyasasını da etkiledi. 

Çeyrek altın bugün 4596 TL'den alıcı buluyor. Altın fiyatlarının bu denli yükselmesi yatırımcıyı sevindirse de yeni yatırım yapacak olan kişiler tarafından bu durum pek mutlu edici görünmemektedir. 

Yarım altın bugün 8802 TL'den alıcı buluyor. Altın fiyatlarının dalgalı olmasının en büyük nedeninin de Orta Doğu'da olan savaş olduğunu söylemek doğru olacaktır. Eğer savaş başlar ise fiyatlar daha da artacak eğer savaş olmaz ise bu fiyatlar bir tık aşağı yönlü hareket edebilir..