Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Akbank gece yarısı 7500 TL ödeme onayı verdi! 4A 4B 4C emeklilerine büyük kıyak

Müşteri potansiyeli yüksek banklardan biri olan Akbank müşteriline önemli bir duyuru yaptı. Akbank milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek haber verdi. İşte detaylar…

Yayın Tarihi: 06.05.2024 11:11
Güncelleme Tarihi: 06.05.2024 11:11

Akbank gece yarısı 7500 TL ödeme onayı verdi! 4A 4B 4C emeklilerine büyük kıyak

Bu yıl emekliler için bayram havasında geçiyor ve geçmeye de devam ediyor. Emeklilere yeni bir müjde Akbank promosyon ödemesi yapılıyor. Detaylar haberimizde…

otomobil

EMEKLİLERE ÇİFTE PROMOSYON FIRSATI: AKBANK'TAN EMEKLİLERE 7500 TL EK ÖDEME

Akbank, emeklilere yönelik büyük bir tanıtım kampanyası yürütüyor. Emeklilere ikili destek sağlayan bu kampanya, “Kazanan Akbanklı” programıyla hem emeklilik promosyonları hem de ek ödeme olanakları sunuyor.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre emekli müşterilere mayıs ayından itibaren 7.500 TL'ye kadar ek ödeme yapılacak. Akbank, bu kampanyayla emekli müşterilerine çifte avantaj ve ödeme imkânı sunuyor.

“Kazanan Akbanklı” programı emekli müşterilere yönelik iki aşamalı bir promosyon sunmaktadır. Öncelikle emekli maaşını veya düzenli gelirini Akbank'a aktaran emeklilere maaş artışı yapılacak. İkincisi, aynı program kapsamında 12 ay boyunca düzenli para yatırmaları ve belirli koşulları sağlamaları durumunda promosyon olarak 7.500 TL'ye kadar chip alabilecekler. Bankacılık işlemlerinde çeşitli avantajlardan yararlanacak emekliler, Akbank'ın sunduğu birçok fırsattan yararlanabilecek.

 Akbank'ın “Kazanan Akbanklı” programına emeklilerin nasıl katılabileceğine ilişkin detaylar da açıklandı. Bu program yeni Akbank müşterileri ve uzaktan uygulama ile müşteri olan kişiler için geçerlidir. Emekliler, Akbank Mobil uygulaması üzerinden kayıt işlemlerini tamamlayarak 35 güne kadar kampanyaya katılabilecek ve belirlenen şartları yerine getirdiği sürece ek promosyon ödemesi alma imkanına sahip olacak. Ayrıca bu promosyon ödemeleri akıllı para ile yapılarak hem nakit hem de satın alma ihtiyaçları için kullanabilecekleri bir ödeme yöntemi sağlanmaktadır. Akbank, emekli müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını hafifletmeyi ve onlara ek faydalar sağlayarak emekliliklerini daha konforlu hale getirmeyi amaçlamaktadır.