AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'in Gazetecilere Yönelik Saldırısına Sert Tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazze'deki basın çadırına yapılan saldırıda ölen gazetecilere yönelik sert açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 11.08.2025 17:28
Güncelleme Tarihi: 11.08.2025 17:28

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail'in Gazetecilere Yönelik Saldırısına Sert Tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Şifa Hastanesi yakınlarında bulunan basın çadırına düzenlediği saldırıda, Al Jazeera muhabirleri Enes eş-Şerif ve Muhammed Kurayka'nın da aralarında bulunduğu 6 gazetecinin yaşamını yitirmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Gazze'de görev yapan gazetecilerin, insanlığın sesi olma misyonunu üstlenerek faaliyet gösterdiklerini ve bu çadırın doğrudan İsrail tarafından hedef alındığını belirtti. Çelik, açıklamasında şunları ifade etti:

"Bu alçak saldırı sonucu 6 gazeteci hayatını kaybetti. Görevi başında insanlığın sesini duyurmak için şehit düşen gazetecilere Allah'tan rahmet diliyoruz. Soykırım şebekesinin katilleri hukuk önünde mutlaka hesap verecek."

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı