Bist 100
10.562,75 2%
DOLAR
32,26 -0,06%
EURO
35,01 -0,23%
ALTIN
2.465,06 0,45%

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbulluları sandığa davet etti

Kabaktepe, eşi Amine Ateş Kabaktepe ve 2 çocuğuyla birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullanacağı Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesine geldi. 1144 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa ailesiyle giren Kabaktepe, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

Yayın Tarihi: 31.03.2024 12:38
Güncelleme Tarihi: 31.03.2024 12:38

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbulluları sandığa davet etti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, eşi Amine Ateş Kabaktepe ve çocuklarıyla birlikte 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanmak üzere Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne geldi. 1144 numaralı sandıkta oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kabaktepe: "İstanbulluları Sandığa Davet Ediyorum"

Kabaktepe, demokrasinin en önemli günlerinden birinin yaşandığını belirterek şunları söyledi: "Bugün İstanbul'da ve tüm Türkiye'de ilçe ve büyükşehir belediye başkanlarını seçeceğiz. Milletimizin sandıklara gelmeye başladığını ve bu katılımın daha da artacağını görmekten mutluluk duyuyoruz. İnsanları sandığa davet ediyoruz. Kentlerimizi en iyi şekilde yönetecek adayların belirlenmesi noktasında, milletimizin bu yetkiyi en iyi şekilde kullanacağına inanıyoruz."

İstanbul'da Sükunetle Oy Kullanma İşlemleri Sürüyor

İstanbul'da oy kullanma işlemlerinin sakin bir ortamda devam ettiğini belirten Kabaktepe, şunları ekledi: "Bu sükuneti ve olgunluğu herkesten bekliyoruz. İstanbul için ve Türkiye için bu seçimin hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu seçimin sonucunda, Türkiye'nin yüzyılının şehirlerini İstanbul ve tüm Türkiye'de görmeyi milletimizin oyları bize nasip edecek."