Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Kadınlara metroda nasıl giyinileceğini söyleyen Tuğba Ekinci sahneye jartiyerle çıktı!

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, genç kızlara metroda askılı giyemeyeceklerini söylemesinin ardından sahnesine jartiyerle çıktı!

Yayın Tarihi: 17.05.2024 15:14
Güncelleme Tarihi: 17.05.2024 15:14

Kadınlara metroda nasıl giyinileceğini söyleyen Tuğba Ekinci sahneye jartiyerle çıktı!

Yaptığı açıklamalar ile sık sık olay olan Tuğba Ekinci, bu kez de sahne kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Daha önce kadınlara metroya hangi kıyafetle binilmesi gerektiğini öğreten Tuğba Ekinci, sahneye jartiyerle çıktı. 

“O şimdi asker”, “kondom” gibi şarkılarla bilinen Tuğba Ekinci, hemcinslerine yaptığı yorumların üzerine sahneye çıktığı kıyafet ile eleştiri yağmuruna tutuldu! Daha önce kadınların metroya askılı giyerek binmemesi gerektiği gibi maksadını aşan söylemlerde bulunan Tuğba Ekinci, Sıla ile Ahmet Kural Davası’nda da “dayak yemek istemeyen kadın dayak yemez” açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Türkiye’nin metroda askılı giyinmek için uygun bir ülke olmadığını ifade edip, şu söylemlerde bulunmuştu:  

"Metroya da askılıyla binmesinler böyle bir ülkede. Askılı sütyenlerle binmesinler. Ben bu yaşta öyle binmiyorum, yürümüyorum. Eğitim seviyesi karışık olan toplumlarda metroda mini etek, askılı giyinilmez.” 

tuğba ekinci

Her fırsatta yaptığı açıklamalarla gündem olmayı başaran Tuğba Ekinci, genç kızların metroda nasıl giyineceğini tarif etmesinin ardından dün sahne aldığı yerde jartiyerle şarkı söyledi… Sahneye jartiyerle çıkan Tuğba Ekinci eleştiri yağmuruna tutuldu.