Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Airfryer’iniz Varsa Bunu Mutlaka Deneyin! 10 Dakikada Kahvaltınız Hazır

Kısa sürede hemen her evin vazgeçilmezleri arasında yer alan Airfry'da yapacağınız yemekler dikkat çekmektedir. Bu tarif ile siz de harika kahvaltılar yapabilirsiniz.

Yayın Tarihi: 07.05.2024 16:51
Güncelleme Tarihi: 07.05.2024 16:51

Airfryer’iniz Varsa Bunu Mutlaka Deneyin! 10 Dakikada Kahvaltınız Hazır

En modern ve en yeni mutfakların vazgeçilmezleri arasında yer alan Airfrey ile yapacağınız yemekler dikkat çekmektedir. Az yağ kullanarak daha sağlıklı beslenmek isteyenlerin ideal tercihi olan omlet sizlere muhteşem bir kahvaltı yapma imkanı sunmaktadır. 

Airfrey kullanarak yapacağınız sebzeli omlet ile siz de sabah rutininizi değiştirebilirsiniz. Hem pratik hem de sağlıklı tarif olarak bilinen sebzeli omlet hem sizi hem sevdiklerinizi mutlu edecek. Kahvaltı sofralarınıza hızlı, sağlıklı ve lezzetli bir dokunuş yapmak istiyorsanız bu tarif tam size göre. 

Az yağlı çok lezzetli Airfrey Sebzeli omlet ile siz de favori yemeğinizi değiştireceksiniz. Bu kolay ve çabuk tarif ile sabahın erken saatlerinde acele etmeden muhteşem bir yemek hazırlayabileceksiniz. Denediğinizde kahvaltılarınızın muhteşem dönüşümüne ve değişimine şahit olacaksınız. 

Sebzeli Omlet Malzemeleri

Omlet

Sebzeli Omlet malzemeleri arasında yer alan malzemeler hemen her evde olan malzemelerdir. Bu malzemeler arasında; 

3 yumurta, 

1 patates, 

2 kaşık süt, 

1 domates, 

1 biber, 

3 mantar

yarım çay kaşığı tuz

yarım çay kaşığı karabiber, 

yarım demet maydanoz

yarım su bardağı kaşar, 

1 kaşık zeytinyağı 

Yapım aşamasında kaşarı rendeleyin, patatesi haşlayın, mantarı doğrayın, maydanozları kıyın, tüm malzemeleri karıştırın ve yumurtalar köpürene de kadar çırpın. 

Hazırladığınız karışımı pişirme haznesine dökün. 200 derece fırında 5 dakika ısıtarak çalıştırın. 10-15 dakika arasında kontrol ederek pişirin.