Adana'da demir iskele zemine çakıldı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Olayın ayrıntıları
Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yenibaraj Mahallesi'nde meydana geldi. Müteahhit Y.D.'ye ait 10 katlı apartman inşaatında sıvacı olarak çalışan Siracettin Demirkıran (53) ve İ.G. (45), demir iskele ile metrelerce yüksekliğe çıkarak sıva yapmaya başladı.
Çalışma sırasında demir iskele bir anda zemine çakıldı. Olayı fark eden vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Olay sonucunda Siracettin Demirkıran hayatını kaybederken, İ.G. ağır yaralandı. Ağır yaralı İ.G., Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Yapılan incelemelerin ardından Demirkıran'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.
ADANA’DA SIVA USTALARI METRELERCE YÜKSEKLİKTE ÇALIŞTIKLARI SIRADA DEMİR İSKELE ZEMİNE ÇAKILDI. OLAYDA 1’İ İŞÇİ ÖLÜRKEN 1’İ DE AĞIR YARALANDI.