Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

7 yaşındaki çocuk sokak köpeği saldırısında yaralandı!

Hürriyet Mahallesi'nde 7 yaşındaki çocuk, sokakta oynadığı sırada sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandı.

Yayın Tarihi: 03.04.2024 17:26
Güncelleme Tarihi: 03.04.2024 17:26

7 yaşındaki çocuk sokak köpeği saldırısında yaralandı!

İstanbul Kartal’da Hürriyet Mahallesi’nde ailesiyle misafirliğe giden 7 yaşındaki ikizler Yiğit ve Çağrı Demir, oyun oynadıkları sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. 

Hürriyet Mahallesi’nde akraba ziyaretine gelen ikiz kardeşler, sokakta oyun oynadıkları sırada köpeklerin saldırısına uğradı. Kardeşlerden Yiğit Demir, çevredekilerin yardımı sayesinde köpeklerden kurtulurken, diğer kardeş Çağrı Demir kurtulamadı. Köpeklerin saldırdığı çocuk, yaralı bir şekilde sağlık ekipleri tarafından Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan küçük çocuğa 30 dikiş atıldı. Henüz gözetim altında tutulan çocuğun tedavisinin devam ettiği öğrenildi. 

Defalarca şikayette bulunmuşlar! 

Çocukların halası Şerife Pektaş, markete gittiği sırada olayın gerçekleştiğini ve Kartal Belediyesi’ne defalarca şikayette bulunduklarını söyledi. Aşı kartı ve bir kişiyi ısırdığına dair raporla şikayette bulunulması gerektiği için hiçbir şey yapılmadığını ifade eden kadın, “ya daha kötü bir şey olsaydı?” yorumunu yaptı. Psikolojik olarak da bunun çocuğu etkileyeceğini söyleyen Şerife Pektaş, Kartal Belediyesi’nden şikayetçi olduğunu ifade etti. 

Öte yandan diğer mahalle sakinleri de bir süredir sokaklarında köpek problemi yaşadıklarını kaydetti. Konuya dair bildiklerini muhtarlık ve belediyeye anlatacaklarını söyleyen mahalle sakinleri, belediyenin bir an önce çözüm bulmasını istediklerini ifade etti.