Zonguldak’ta 103 yıllık cumhuriyet birlik ve gururla kutlandı

Valilik önündeki törende Vali Osman Hacıbektaşoğlu ile protokol, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar Cumhuriyetin 103. yılını saygıyla andı.

Yayın Tarihi: 28.10.2026 13:28
Güncelleme Tarihi: 28.10.2026 13:28

Zonguldak’ta 103 yıllık cumhuriyet birlik ve gururla kutlandı

Zonguldak’ta 29 Ekim coşkusu

Zonguldak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyetin kuruluşunun 103. yılı vesilesiyle Valilik binası önünde düzenlenen törenle kutlandı. Tören, resmi protokol ile kentten çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

törene katılanlar ve çelenk sunumu:

Törende Vali Osman Hacıbektaşoğlu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ve Garnizon Komutanı Deniz Albay Mustafa Güzel ile birlikte siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar yer aldı. Zonguldak Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Zonguldak Belediye Başkanlığı adına Atatürk Anıtı önüne çelenkler konuldu.

anma ve milli ritüeller:

Çelenklerin sunulmasının ardından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Tören, katılımcıların hep bir ağızdan coşkuyla İstiklal Marşını okuması ve şanlı bayrağımızın göndere çekilmesiyle sona erdi. Katılımcılar, tören boyunca birlik ve dayanışma vurgusu yaparak Cumhuriyetin önemine dikkat çekti.

ZONGULDAK(İHA)-ZONGULDAK'TA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI.

ZONGULDAK(İHA)-ZONGULDAK'TA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.