Koordinasyon öne çıktı: kaymakam Ömer Övünç Koşansu Erentepe ve Uzgörür'de projeleri değerlendirdi

Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Erentepe ve Uzgörür beldelerinde belediye çalışmaları ve projeleri inceledi; kurumlar arası iş birliği vurgulandı.

Yayın Tarihi: 28.10.2026 10:49
Güncelleme Tarihi: 28.10.2026 10:49

Koordinasyon öne çıktı: kaymakam Ömer Övünç Koşansu Erentepe ve Uzgörür'de projeleri değerlendirdi

Koordinasyon öne çıktı: kaymakam Ömer Övünç Koşansu Erentepe ve Uzgörür'de projeleri değerlendirdi

Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, Erentepe ve Uzgörür beldelerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde belediye çalışmaları, belde ihtiyaçları ve yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi aldı. Heyette İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emrah Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Engin Arlı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nazire Korkmaz yer aldı.

erentepe ziyareti:

Kaymakam Koşansu ve beraberindeki heyet, Erentepe Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğulları ile bir araya geldi. Görüşmede beldenin öncelikli ihtiyaçları, belediye tarafından sürdürülen çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ele alındı. Başkan Haydaroğulları, ziyaret nedeniyle heyete teşekkür ederek kurumlar arası iletişim ve koordinasyonun hizmet kalitesini artırmada önemine dikkat çekti.

uzgörür ve okul incelemesi:

Ziyaret heyeti daha sonra Uzgörür beldesine geçti. Belediye Başkanı Ayetullah Gündoğdu ve belde sakinleri tarafından karşılanan heyet, belediyede yürütülen işler hakkında bilgi aldı. Kaymakam Koşansu, beldede yapımı devam eden cami inşaatını yerinde inceleyerek Belediye Başkanı Gündoğdu'dan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Ayrıca heyet, Alagez İlkokulu'nda da incelemelerde bulunarak eğitim altyapısının durumu ve ihtiyaçlar hakkında değerlendirme yaptı.

Erentepe ve Uzgörür ziyaretlerinde ortak vurgu, kurumlar arası iş birliği sayesinde beldelere daha nitelikli ve etkin hizmet sunulması oldu. Heyet, tespit edilen ihtiyaçların takipçisi olunacağını ve planlanan projelerin koordinasyon içinde ilerletileceğini belirtti.

MUŞ'UN BULANIK KAYMAKAMI ÖMER ÖVÜNÇ KOŞANSU, ERENTEPE VE UZGÖRÜR BELDELERİNİ ZİYARET EDEREK...

MUŞ'UN BULANIK KAYMAKAMI ÖMER ÖVÜNÇ KOŞANSU, ERENTEPE VE UZGÖRÜR BELDELERİNİ ZİYARET EDEREK BELEDİYE ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI.

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.