zafer bayramı coşkusu arazide sürdü:
Kütahya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen oryantiring yarışı, TOKİ Akkent Mahallesi zemininde geniş katılımla gerçekleştirildi. Organizasyon, harita ve pusula yardımıyla hedefleri bulma üzerine kurulu rekabeti sporla buluşturarak bayram coşkusunu farklı bir etkinlikle taçlandırdı.
parkur ve rekabet:
Yarışmalar, TOKİ Konutları Bölgesinin hem zorlu hem de keyifli arazi şartlarında yapıldı. Etkinliğe Küçükler, Minikler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde çok sayıda sporcu katıldı. Katılımcılar, ellerindeki harita ve pusulalarla belirlenen noktalara en kısa sürede ulaşmak için hem zamana karşı hem de birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Parkurun çeşitli bölümlerinde yön bulma ve hız kombinasyonu, yarışların gerilimini ve heyecanını artırdı.
ödüller ve organizasyonun amacı:
Kıyasıya geçen parkur mücadeleleri sonucunda kategorilerinde dereceye giren sporcular belirlendi ve yarışma sonunda düzenlenen törende başarılı olanlara madalyaları takdim edildi. Dereceye giren sporcuların mutlulukları ve ailelerin yoğun ilgisi organizasyonun başarısını gösterdi. Oryantiring il temsilcisi Nadire Erdinç, etkinliklerle gençlere spor sevgisi aşılanmasının ve Zafer Bayramı ruhunun canlı tutulmasının hedeflendiğini belirterek benzer organizasyonların süreceğini ifade etti.
YARIŞMA SONUNDA DÜZENLENEN TÖREN