Batrakov'tan Barcelona'ya karşı unutulmaz ilk gol

21 yaşındaki Aleksey Batrakov, Galatasaray formasıyla Şampiyonlar Ligi 2. haftasında Barcelona'ya 28. dakikada attığı golle ilk kez rakip ağları sarstı.

Yayın Tarihi: 14.10.2026 00:01
Güncelleme Tarihi: 14.10.2026 00:01

Batrakov'tan Barcelona'ya karşı unutulmaz ilk gol

gol anı:

Galatasaray'ın Rus futbolcusu Aleksey Batrakov, sarı-kırmızılı formayla ilk golünü Barcelona'ya attı.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. haftasında evindeki karşılaşmada, maçın 28. dakikasında Rafael Leao'nun sol kanattan gönderdiği pasla ceza sahası içinde buluşan Batrakov, bekletmeden vurarak topu ağlara gönderdi.

batrakov'ın performansı:

Maça 11'de başlayan Batrakov, bu golle 21 yaşında ilk kez sarı-kırmızılı formayla gol sevincini yaşadı. Oyuncu oyundan 58. dakikada çıkarıldı ve yerine Gabriel Sara girdi.

Gol, maçtaki sarı-kırmızılıların tek golü olarak kayıtlara geçti ve Batrakov'ın kariyerinde önemli bir kilometre taşı oldu.

GALATASARAY’IN RUS FUTBOLCUSU ALEKSEY BATRAKOV, SARI-KIRMIZILI FORMAYLA İLK GOLÜNÜ BARCELONA’YA...

GALATASARAY’IN RUS FUTBOLCUSU ALEKSEY BATRAKOV, SARI-KIRMIZILI FORMAYLA İLK GOLÜNÜ BARCELONA’YA ATTI.

Yazar
EDİTÖR

Emine Koç

Ben Emine Koç, 23 yaşındayım, Ankara. aksiyon.com.tr Spor kategorisinde yazıyorum. Ben sporun magazininden çok tekniğiyle ilgiliyim. Olimpiyat sporları, voleybol ve basketbol üzerine yazarım. Benim yazılarımda hisler değil, istatistikler ve rakamlar konuşur.