Yunusemre'de 2025'te 1.464 çift dünyaevine girdi

Yunusemre Belediyesi 2025'te 1.464 çiftin nikâhını kıydı; Başkan Semih Balaban 69 törene katıldı, 60 çift yabancı uyruklu.

Yayın Tarihi: 13.01.2026 12:59
Güncelleme Tarihi: 13.01.2026 12:59

Yunusemre'de 2025'te 1.464 çift dünyaevine girdi

Yunusemre'de 2025'te 1.464 çift dünyaevine girdi

Yunusemre Belediyesi 2025 nikâh verilerini açıkladı

Yunusemre Belediyesi, 2025 yılı boyunca evlilik yolunda ilk adımı atan 1.464 çiftin nikâhını kıydı. İlçede gerçekleştirilen törenler, belediyenin Evlendirme Memurluğu aracılığıyla düzenlendi.

Evlendirme Memurluğu’na 2025 yılında başvuran 1.464 çiftin nikâh akdi gerçekleştirildi. Evlenen çiftler arasında 60 yabancı uyruklu çift de yer aldı.

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ise yıl boyunca 69 nikâhı bizzat kıyarak genç çiftlerin en özel günlerinde yanlarında oldu.

Nikâh törenlerinde çiftlerin heyecanına ortak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Başkan Balaban, aile kurumunun toplumun temel taşı olduğunu vurguladı. Başkan Balaban, "Aile, toplumun en sağlam temeli ve en değerli birliğidir. 2025 yılında ilçemizde 1.464 çiftin nikâhını kıydık. Bunlardan 69'unu bizzat ben kıyarak genç çiftlerimizin bu özel günlerine ortak oldum. Hayatlarını birleştiren tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar ve huzur dolu bir yaşam diliyorum" dedi.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, 2025 YILI BOYUNCA EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATAN BİN 464 ÇİFTİN NİKAHINI...

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, 2025 YILI BOYUNCA EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATAN BİN 464 ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI. YUNUSEMRE BELEDİYE BAŞKANI SEMİH BALABAN DA YIL İÇERİSİNDE 69 NİKÂH TÖRENİNE KATILARAK ÇİFTLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ, 2025 YILI BOYUNCA EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATAN BİN 464 ÇİFTİN NİKAHINI...

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.