DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0%
BITCOIN
3.849.260,47 -0,09%

Yok artık dedirten fırsat: Siirt'te icradan satılık sıfır ayarında otomobil ve daire

Siirt İcra Dairesi tarafından yayınlanan iki ayrı ilan, hem yatırımcıların hem de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek cinsten.

Yayın Tarihi: 03.09.2025 13:51
Güncelleme Tarihi: 03.09.2025 13:51

Yok artık dedirten fırsat: Siirt'te icradan satılık sıfır ayarında otomobil ve daire

Siirt İcra Dairesi tarafından yayınlanan iki ayrı ilan, hem yatırımcıların hem de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek cinsten. Bir borç nedeniyle satışa çıkarılan neredeyse sıfır kilometre bir otomobil ve şehrin en merkezi konumlarından birinde bulunan 3+1 daire, piyasa değerinin altında fiyatlarla yeni alıcılarını bekliyor. Toplam muhammen bedeli 3.5 milyon TL'yi aşan bu iki mülk için düzenlenecek elektronik açık artırmalar, eylül ve ekim aylarında gerçekleştirilecek.

 2024 Model Volkswagen Taigo Alıcılarını Bekliyor

Otomobil piyasasındaki yüksek fiyatlardan bunalanlar için kaçırılmayacak bir fırsat Siirt'ten geldi. Henüz 2024 model olan, beyaz renkli ve SUV kasa tipindeki Volkswagen Taigo 1.0 TSI Style DSG model araç, icra yoluyla satışa sunuldu. 1.610.000,00 TL muhammen bedelle açık artırmaya çıkacak olan aracın en dikkat çeken yanı, neredeyse hiç kullanılmamış olması.

İcra dosyası bilgilerine göre, aracın anahtarı ve ruhsatı bulunmadığı için kilometresi tespit edilememiş olsa da, iç ve dış kozmetiğinin kusursuz durumda olduğu belirtiliyor. Furkan Yediemin otoparkında muhafaza edilen aracın SBM Tramer kayılarında herhangi bir geçmiş hasarı bulunmaması da bu durumu teyit etmekte. 

Yok artık dedirten fırsat: Siirt'te icradan satılık sıfır ayarında otomobil ve daire

İlgilenen alıcılar, aracı yediemin otoparkında bizzat inceleyebilir ve satışa ilişkin tüm detaylara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2025/174 TLMT. dosya numarası ile ulaşabilirler. Araç için ilk açık artırma 25 Eylül 2025 tarihinde başlayacak ve 2 Ekim 2025'te sona erecek. Alıcı çıkmaması durumunda ise ikinci artırma 27 Ekim 2025 ile 3 Kasım 2025 tarihleri arasında yapılacak.

3+1 Daire İCradan Satılık

Siirt'te ev sahibi olmak veya karlı bir yatırım yapmak isteyenler için de icra açıklaması geldi. 

Merkez Kooperatif Mahallesi'nde, şehrin en hareketli noktalarından biri olan Zekeriya Çabuk Caddesi üzerinde bulunan 103,74 metrekarelik 3+1 daire, icradan satışa çıkarıldı. Üniversite kampüsüne, Güres Caddesi'ne, alışveriş merkezlerine ve sosyal alanlara sadece birkaç yüz metre mesafede bulunduğu belirtildi. 

Yok artık dedirten fırsat: Siirt'te icradan satılık sıfır ayarında otomobil ve daire

1.930.961,20 TL kıymet biçilen konut, 6-10 yaş aralığında, doğalgazlı ve kombili bir yapıya sahip. Brüt 103,74 metrekare kullanım alanına sahip olan dairenin çelik kapılı olduğu, odalarının seramik zemin kaplamasına sahip olduğu ve genel durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Konut ve ticaret faaliyetlerinin yoğun olduğu bir bölgede yer alması, daireyi hem oturum hem de kira getirisi bakımından dikkt çekeceği tahmin edilmkte. 

Bu yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler, taşınmaza ilişkin detaylı bilgilere, imar durumuna ve artırma şartnamesine esatis.uyap.gov.tr web sitesi üzerinden 2025/30 TLMT. dosya numarasıyla erişim sağlayabilirler. Daire için ilk açık artırma 7 Ekim 2025'te başlayıp 14 Ekim 2025'te son bulacak. Eğer bu tarihler arasında satılmazsa, ikinci artırma 5 Kasım 2025 ile 12 Kasım 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Yazar
EDİTÖR

Emine Durgun