Yenişehir 2. Marketler’de yol seferberliği: bölge modernleşmeye hazırlanıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir 2. Marketler bölgesinde başlattığı asfalt ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor; esnaf ve sakinler memnun.

Yayın Tarihi: 01.08.2026 10:42
Güncelleme Tarihi: 01.08.2026 10:42

Yenişehir 2. Marketler’de yol seferberliği: bölge modernleşmeye hazırlanıyor

Yenişehir 2. Marketler bölgesinde yol yenileme çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezindeki yol ve altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından başlatılan asfalt serim çalışmaları, Yenişehir 2. Marketler bölgesinde yoğun bir tempoyla devam ediyor. Şehrin dört bir yanında eş zamanlı yürütülen seferberlik kapsamında, bölgedeki yollar daha modern bir görünüme kavuşturuluyor.

çalışmaların kapsamı ve uygulama:

Belediye ekipleri, altyapı ve üstyapı çalışmalarını koordineli biçimde yürütüyor; mevcut asfaltın yenilenmesi ve taşınan ticari trafiğe uygun düzenlemeler yapılıyor. Ekipler gece gündüz sahada çalışırken, uygulama süreci bölgedeki ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor. Yapılan taşeron ve saha organizasyonu, çalışmanın süratle ilerlemesine olanak tanıyor.

belediye yetkililerinin mesajı:

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yürütülen yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada çalışmaların devam ettiğini vurguladı. Sekmen, "Eser ve hizmet belediyeciliği anlayışımız doğrultusunda hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştıracak yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz" sözleriyle projenin amaçlarına dikkat çekti ve şehrin her noktasına adil hizmet götüreceklerini belirtti.

Sekmen ayrıca, "Erzurum’umuzun her mahallesine aynı hassasiyetle hizmet götürmeye, şehrimizi daha modern ve daha yaşanabilir bir geleceğe taşımaya durmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla devam edeceğiz" ifadelerini kullanarak belediyenin kararlılığını tekrar etti.

yerel tepki ve beklentiler:

Yenişehir 2. Marketler bölgesindeki esnaf ve mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getiriyor. Yerel temsilciler, yolların yenilenmesinin ulaşım konforunu artıracağı ve ticaret hacmini olumlu etkileyeceğini belirterek Başkan Sekmen ve belediye ekiplerine teşekkür etti. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgenin hem görsel hem de işlevsel açıdan yenileneceği vurgulanıyor.

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KENT MERKEZİNDEKİ YOL YENİLEME VE ALTYAPI ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ...

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KENT MERKEZİNDEKİ YOL YENİLEME VE ALTYAPI ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR. FEN İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI EKİPLERİ TARAFINDAN YENİŞEHİR 2. MARKETLER BÖLGESİNDE BAŞLATILAN ASFALT SERİM ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.