Bist 100
10.344,46 0%
DOLAR
32,34 0,26%
EURO
34,77 0,16%
ALTIN
2.389,37 0,04%

Yasak Elma’nın Asuman’ı Melisa Doğu, kitabını neden Onur Bayraktar’a adadığını anlattı

Melisa Doğu, Yasak Elma dizisindeki rolü, ilk kitabı ve trafik kazasında kaybettiği arkadaşı Onur Bayraktar hakkında konuştu. Doğu, Bayraktar’a son mesajını atmadığı için pişman olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 19.02.2024 17:16
Güncelleme Tarihi: 19.02.2024 17:16

Yasak Elma’nın Asuman’ı Melisa Doğu, kitabını neden Onur Bayraktar’a adadığını anlattı

Yasak Elma’nın Yıldızı Melisa Doğu, Onur Bayraktar’ı Unutmadı: Keşke O Mesajı Gönderseydim

Yasak Elma dizisinde Asuman karakterine hayat veren başarılı oyuncu Melisa Doğu, hayatını anlattığı ilk kitabı ‘Fırtınanın Kalbine İn’ ile ilgi odağı oldu. Kitabında yaşadığı zorlukları, aşkları ve hayalleri samimi bir dille anlatan Doğu, kitabını 26 Kasım 2010’da trafik kazasında kaybettiği yakın dostu ve oyuncu arkadaşı Onur Bayraktar'a adadığını belirtti.

Melisa Doğu, Onur Bayraktar’la İlgili Duygusal Bir Anısını Paylaştı

Melisa Doğu, geçtiğimiz günlerde Apara kanalına konuk oldu ve kitabı hakkında konuştu. Kitabını Onur Bayraktar’a ithaf etmesinin nedenini açıklayan Doğu, çok duygusal bir anısını da paylaştı. Doğu, şunları söyledi:

“Onur benim çok sevgili bir arkadaşımdı. Fiziksel olarak aramızdan ayrıldı ama ruhu hep bizimle. Onunla çok güzel anılarım var. Ama en çok aklımda kalan şey, onu kaybetmeden bir gün önce ona mesaj atmak istediğimdi. Online olduğunu gördüm ama ‘Yarın zaten buluşacağız, sonra konuşuruz’ diye düşündüm ve atmadım. Ertesi gün onun öldüğünü duyduğumda çok pişman oldum. O günden sonra hayatımda hiçbir şeyi ertelememeye karar verdim. Onunla yaşadığım bu an benim için çok değerli. Çok acı bir zamandı ama çok öğretici bir zamandı…”