Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Yargı dizisinde şok ayrılık! Yargı'ya vedan eden usta oyuncu hangi dizi'ye gidiyor?

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi "Yargı"nın kadrosunda şok eden bir değişiklik yaşanıyor. Usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal, diziden ayrılarak yeni bir projeye başlıyor. “Taş, Kağıt, Makas” adlı dizide Ozan Güven’in danışmanı rolünü üstleniyor.

Yayın Tarihi: 04.01.2024 15:26
Güncelleme Tarihi: 04.01.2024 15:26

Yargı dizisinde şok ayrılık! Yargı'ya vedan eden usta oyuncu hangi dizi'ye gidiyor?

Yargı dizisinden sürpriz ayrılık, yeni projesi belli oldu

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi "Yargı"nın kadrosunda şok eden bir değişiklik olacak.

Her pazar akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyen “Yargı” dizisi, Sema Ergenekon’un harika senaryosu ve Ali Bilgin’in başarılı yönetmenliği sayesinde Emmy Ödülü’nü kazandı. Ancak dizinin sevilen karakterlerinden Metin amiri Hüseyin Avni Danyal, diziden ayrılma kararı aldı. Dizi'nin son bölümün'de 2 memur'un vurulduğu söylenmişti. Memurlardan biri'nin Metin Amir olabileceği konuşuluyordu. Hüseyin Avni Danyal'ın dizi'ye vurularak veda edeceği iddia ediliyor.

Yargı dizisinde şok ayrılık! Yargı'ya vedan eden usta oyuncu hangi dizi'ye gidiyor?

Usta oyuncu, Kanal D’nin yeni ve iddialı dizisi “Taş, Kağıt, Makas” ile anlaştı. MF Yapım’ın imzasını taşıyan dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturacak, senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alacak. “Remember: War Of The Son” adlı diziden uyarlanan projede Hüseyin Avni Danyal, “Kadri” adlı karakteri oynayacak ve sert mizaçlı avukat Harun’un (Ozan Güven) danışmanı olacak. Dizide ayrıca Ekin Koç (Umut), Serra Arıtürk (Alev), Burak Yörük (Fecir), Aytaç Uşun (Azad) ve Hande Ataizi gibi isimler yer alacak.