Bist 100
10.045,74 0%
DOLAR
32,3 -0,61%
EURO
34,73 -0,37%
ALTIN
2.401,53 -0,38%

Yargı dizisinde bu hafta neler olacak? İşte yeni oyuncular

Ay Yapım’ın sevilen dizisi Yargı’ya bu hafta dört yeni oyuncu katılıyor. Dizinin hikayesine yeni karakterler nasıl yön verecek?

Yayın Tarihi: 02.02.2024 11:15
Güncelleme Tarihi: 02.02.2024 11:29

Yargı dizisinde bu hafta neler olacak? İşte yeni oyuncular

Yargı Dizisine yeni oyuncular katıldı

Yargı, Ay Yapım'ın üç sezondur başarıyla devam ettirdiği bir dizi. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla izleyicilerin ilgisini çeken dizide bu hafta yeni yüzler görülecek. Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'ya bu hafta dört yeni oyuncu katıldı.

Yargı Dizisinin yeni oyuncuları kimler?

Dizinin yeni bölümünde polis memuru Fırat rolüyle Alican Yücesoy, başsavcı Ertuğrul rolüyle Naşit Özcan, başsavcının kalemi Asiye rolüyle Ayşegül Cengiz ve Metin Amirin yerine gelen Kubilay Amir rolüyle Sermet Yeşil izleyici karşısına çıkacak. Bu karakterlerin dizinin gidişatına nasıl etki edeceği merak konusu.

Yargı dizisinde bu hafta neler olacak? İşte yeni oyuncular

Yargı dizisinin başrol oyuncuları

Sema Ergenekon'un kaleme aldığı ve Ali Bilgin'in yönettiği dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz var. Onlara Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arif Pişkin, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi deneyimli ve genç oyuncular eşlik ediyor.